La Mer
La Mer
LA MER

Mystery of La Mer -H νέα καμπάνια των εικονικών προϊόντων La Mer


Από τη στιγμή της δημιουργίας της, η Crème de la Mer αιχμαλώτισε τη φαντασία των αμέτρητων θαυμαστών της.

Η ιστορία του μυστικού χρυσού ελιξίριου του Dr. Max Huber και η θρυλική ενυδάτωση της Crème de la Mer παραμένουν πηγή ατελείωτου μυστηρίου και αναζήτησης μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ο Miracle BrothTM, ένα ισχυρό μείγμα πολύτιμων συστατικών που προέρχονται από τη θάλασσα, βρίσκεται στην καρδιά των εικονικών και πολυπόθητων προϊόντων La Mer.

Η διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που διαρκεί τρεις με τέσσερις μήνες, μεταμορφώνει τα φυσικά θαλάσσια φύκια, τις βιταμίνες και άλλα αγνά συστατικά στο καταπραϋντικό για την επιδερμίδα θαύμα ενυδάτωσης της Crème de la Mer.

Η ίδια διαδικασία ζύμωσης χρησιμοποιείται από άλλους τεχνίτες όπως οι οινοπαραγωγοί για να ενισχύσει τις δυνάμεις της φύσης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Ως φυσικός αεροδιαστημικής, ο Dr. Max Huber εμπνεύστηκε από τη δύναμη της φυσικής και της ενέργειας ακολουθώντας μια καινοτόμα προσέγγιση για την αποκατάσταση της ζωτικότητας του δέρματος.

Με σκοπό να μιμηθεί τον ήλιο και το φυσικό ρυθμό των κυμάτων, ο Miracle BrothTM εκτίθεται σε παλλόμενη ηχητική και φωτεινή ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης, εντείνοντας τη δραστηριότητά του για μέγιστα οφέλη στο δέρμα.

Ακόμη στην πρωτοπορία της καινοτομίας, ο Miracle BrothTM βοηθά στην έγχυση του δέρματος με ενέργεια, αυξάνοντας την υγιή του εμφάνιση και την λαμπερή του όψη.

ΒΙΟΣΙΜΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Εμπνευσμένος από τις αναγεννησιακές τους δυνάμεις, ο Dr. Max Huber είδε τα γιγαντιαία θαλάσσια φύκια – τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώνουν έως και μισό μέτρο την ημέρα – ως πηγή ανανέωσης.

Η συγκομιδή τους γίνεται από τα προστατευόμενα από την ακτή νερά, στο νησί του Vancouver με τα χέρια και μόνο τα τελευταία φύλλα συλλέγονται, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το οικοσύστημα θα παραμείνει άθικτο. Για να διατηρηθεί η ισχυρή αναγεννησιακή ιδιότητα της ζωντανής αυτής άλγης, τοποθετείται σε πάγο και μεταφέρεται στα Max Huber Research Labs όπου ξεκινά η μετατροπή τους στον Miracle BrothTM.

 

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΕΧΝΗΣ

Η εικονική Crème de la Mer δημιουργείται με τα υψηλότερα επίπεδα δεξιοτεχνίας.

Κάθε βάζο της Crème de la Mer γεμίζεται με το χέρι εντός οκτώ ωρών από την ολοκλήρωση της φόρμουλας, με τη θερμοκρασία του δωματίου να ελέγχεται συνεχώς. Αυτή η μέθοδος ελέγχου του χρόνου βοηθά στη διατήρηση των συστατικών της κρέμας και στη δημιουργία της εξαιρετικής σύνθεσης της.

Τα ισχυρά θαλάσσια φύκια που βρίσκονται στην καρδιά της σύνθεσης του Miracle Broth συλλέγονται προσεκτικά με τα χέρια και μεταφέρονται σε πάγο στα Max Huber Research Labs ώστε να διατηρήσουν την ακεραιότητα και την δραστηριότητα του ζωντανού φυτού.

CRÈME DE LA MER
Εμπλουτισμένη με μια ισχυρή δόση του Miracle Broth, η Crème de la Mer αιχμαλωτίζει τις θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας. Το δέρμα βυθίζεται στην ενυδάτωση και την ενέργεια, ενώ μεταμορφώνεται ορατά με την υπόσχεση της λαμπερής επιδερμίδας και της νεανικής όψης.

ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ
Για να τιμήσει το αυθεντικό και αρχικό θαύμα της ενυδάτωσης, η La Mer δημιούργησε την Limited-Edition Crème de la Mer σε μια vintage συσκευασία, εμπνευσμένη από ένα από τα αυθεντικά βάζα της Crème de la Mer που σχεδίασε ο Dr. Huber.