Ο οίκος Juicy Couture επιστρέφει και κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή μακιγιάζ  | 0 bovary.gr
Ο οίκος Juicy Couture επιστρέφει και κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή μακιγιάζ | 0 bovary.gr
JUICY COUTURE COSMETICS

Ο οίκος Juicy Couture επιστρέφει και κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή μακιγιάζ


Σημαντικά νέα για το νοσταλγικό fashion brand Juicy Couture που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι του μακιγιάζ -δώδεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος.

Το διάσημο brand ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας limited edition συλλογής μακιγιάζ . Η νέα αυτή make up συλλογή θα περιλαμβάνει μια παλέτα με σκιές ματιών, κραγιόν με glitter εφέ και eyeliner.

Τα Juicy Couture Cosmetics είναι όλα εμπνευσμένα από το τελευταίο άρωμα που ονομάζεται Oui. Μια σειρά παιχνιδιάρικη και προκλητική με έντονα χρώματα και fun φινιρίσματα, εκφραστικά όπως και οι γυναίκες που θα επιλέξουν να τα φορέσουν.

Εμπνευσμένα από το αισιόδοξο και ανεξάρτητο πνεύμα του Oui Juicy Couture, αυτή η συλλογή περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά λουκ μακιγιάζ και γιατί όχι,  να απελευθερώσετε το κακό κορίτσι μέσα σας. Η λάμψη είναι παντού, σε κραγιόν, gloss, υγρό eyeliner, παλέτα προσώπου - ματιών και ένα πολυχρηστικό lip & eye topper.

 

 

Oι συσκευασίες και αυτές σαγηνευτικές και extravagant, σε αποχρώσεις το κόκκινου και ροζ, με το Juicy Couture λογότυπο να μας γυρίζει πίσω στα '00s. Tα κομμάτια είναι προσιτά και δεν βλέπουμε την ώρα να τα δοκιμάσουμε σε κάποιο πάρτι λουκ, όπου θα θέλουμε να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα.

Η Juicy Couture εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αν και είναι μια δύσκολη δεκαετία για το fashion brand, που έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ το 2014. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υψηλής ραπτικής του Παρισιού το 2016, ο οίκος μόδας Vetements παρουσίασε ένα βελούδινο κομμάτι με το iconic logo, ενώ ακολούθησαν και ορισμένες σημαντικές συνεργασίες και φωτογραφίες στο Instagram από την θαυμάστρια της εταιρίας Kylie Jenner.

Διαθέσιμα στο macys.com.