«Fall back to nature»: H νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Εssence -Tέλειο λουκ σε κάθε περίσταση | 0 bovary.gr
«Fall back to nature»: H νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Εssence -Tέλειο λουκ σε κάθε περίσταση | 0 bovary.gr
01|10|2018 17:24
SHARE
ΕSSENCE

«Fall back to nature»: H νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Εssence -Tέλειο λουκ σε κάθε περίσταση


Το φθινόπωρο έφτασε.

Ανυπομονούμε για όμορφες βραδιές στο σπίτι, να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές πίνοντας ζεστή σοκολάτα με σαντιγί!

 Ακόμη κι αν δεν είστε σε τέτοιο mood, θα αλλάξετε γνώμη μόλις δείτε τις φθινοπωρινές αποχρώσεις της σειράς «fall back to nature»που κυκλοφορεί μέσα στον Οκτώβριο.

Η νέα trend edition της essence μάς εμπνέει για ρομαντικές βόλτες στη φύση με τα υπέροχα φθινοπωρινά φύλλα.

 Το ινδικό καλοκαίρι σάς καλεί να το απολαύσετε και με τη νέα αυτή σειρά η essence σάς εξασφαλίζει το τέλειο look για κάθε περίσταση.

highlighter & blush palette

Πέντε αποχρώσεις ρουζ και πέντε αποχρώσεις highlighter δημιουργούν μία φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Οι ζεστοί κόκκινοι και καφέ τόνοι προσφέρουν υψηλή κάλυψη και αναμιγνύονται πανεύκολα.

 

eyeshadow palette

Παλέτα σκιών με δέκα απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις για αμέτρητα φθινοπωρινά look.

I love extreme crazy volume brown mascara

Το best-seller από τη βασική σειρά είναι ιδανικό για φυσικά look με μεγάλο όγκο. Χάρη στο ελαστομερές βουρτσάκι, η μάσκαρα εξασφαλίζει μέγιστο όγκο και μήκος.

Highlighter & blush brush

Ακριβής εφαρμογή και εύκολη ανάμιξη –κανένα πρόβλημα με το νέο αυτό πινέλο από συνθετικές τρίχες. Είναι ιδανικό για πουδρένιες υφές και εφαρμόζεται ευχάριστα στο δέρμα.

Hand & body tattoos

Κάθε φθινοπωρινό σας look θα τραβάει τα βλέμματα με αυτά τα τατουάζ για το σώμα! Τα παιχνιδιάρικα και λουλουδένια σχέδια ταιριάζουν τέλεια με την εποχή και αφαιρούνται πανεύκολα.

eau de toilette

Μύρισε φθινόπωρο! Το ελαφρύ και λουλουδένιο άρωμα δημιουργεί ένα ζεστό και γλυκό συναίσθημα, ειδικά κατά τους κρύους μήνες του χρόνου.