Είσαι γυναίκα επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς; -To πρόγραμμα «Sephora Accelerate» φτιάχτηκε για σένα | 0 bovary.gr
Είσαι γυναίκα επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς; -To πρόγραμμα «Sephora Accelerate» φτιάχτηκε για σένα | 0 bovary.gr
05|10|2018 16:14
SHARE
SEPHORA

Είσαι γυναίκα επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς; -To πρόγραμμα «Sephora Accelerate» φτιάχτηκε για σένα


Είστε γυναίκα επιχειρηματίας και ιδρύτρια μίας εταιρείας start-up, στον τομέα της Ομορφιάς;

Θέλετε να επωφεληθείτε από συμβουλές και στήριξη, ώστε να αναπτύξετε την εταιρείας σας και να την κάνετε σημαντική, για την αγορά?

Θέλετε να υποστηρίξετε το project σας, στην Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη?

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι «ναι», τότε το πρόγραμμα «Sephora Accelerate», έχει σχεδιαστεί για εσάς!

Ορισμένες από εσάς, αναρωτιέστε ήδη, τι περιλαμβάνει αυτό το πρόγραμμα.

Το Sephora Accelerate είναι μέρος μίας ευρύτερης εταιρικής πρωτοβουλίας, που ονομάζεται Sephora Stands, δημιουργήθηκε για να στηρίζει γυναίκες επιχειρηματίες, να αναπτύξουν τις start-up εταιρείες τους, σε όλα τα πεδία της Βιομηχανίας Ομορφιάς, μέσα από μία δυνατή και υποστηρικτική κοινότητα.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μία εβδομάδα εντατικών workshops στο San Francisco με επαγγελματίες (Απρίλιος 2019), να παρουσιάσετε το project σας, σε πιθανούς επενδυτές (Σεπτέμβριος 2019), να συμμετάσχετε σε ένα ετήσιο πρόγραμμα με μέντορες από τους Ευρωπαϊκούς Ηγέτες Sephora, και τα δύο ταξίδια στο San Francisco, με πληρωμένα τα έξοδα.

Ο 2ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Sephora Accelerate ξεκινάει την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Μπορείτε να είστε εσείς, η επόμενη γυναίκα επιχειρηματίας που θα επιλεχθεί και να γίνετε μέρος, της περιπέτειας Sephora Accelerate, ανάμεσα από χιλιάδες άλλες γυναίκες από όλον τον κόσμο!

Ανακαλύψτε το πλήρες πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο www.sephorastands.com/accelerate από την 1 η έως την 31η Οκτωβρίου 2018.