Η ανανεωμένη συλλογή της Chanel για τα μάτια, Eyes Collection 2018 | 0 bovary.gr
Η ανανεωμένη συλλογή της Chanel για τα μάτια, Eyes Collection 2018 | 0 bovary.gr
CHANEL

Η ανανεωμένη συλλογή της Chanel για τα μάτια, Eyes Collection 2018


Για την Eyes Collection 2018, η Lucia Pica - Global Creative Makeup and Color Designer του οίκου Chanel εμπνεύστηκε από την μαγεία της νύχτας, ένα ανεξάντλητα ενδιαφέρον σύμβολο ελευθερίας.

Όταν ο ήλιος δύει, μια νέα και μοναδική σχέση σχηματίζεται με το χρόνο, τον τόπο, τα συναισθήματα και το φως.

Ένας νέος κόσμος, υπογραμμισμένος από φωτεινά στεφάνια και τεχνητά neon φώτα που μετατρέπουν τις σκιές σε φως και το φως σε σκιές.

Ένας κόσμος στον οποίο τα χρώματα κρύβονται πίσω από ένα πέπλο μυστηρίου ή αντίθετα, αποκαλύπτονται με όλη τους την ένταση.

Σε αρμονία με την άυλη, θαυμαστή φύση αυτού του χωροχρόνου, τα χρώματα της συλλογής παίζουν με τις αντίθετες υφές και εντάσεις, καθώς και το μαγνητισμό που πηγάζει από αυτές τις διαφορές.

STYLO OMBRE ET CONTOUR

Elegant, Ενστικτώδες, On the go

Η CHANEL παρουσιάζει την πρώτη σκιά ματιών σε μορφή στιλό που τα κάνει όλα.

Η μεταξένια, αποσπώμενη άκρη της μπορεί να χρησιμοποιηθεί λεπτή ή φαρδιά.

Μια μυτερή άκρη και μια υφή που γλιστρά για να πλαισιώσει και να οριοθετήσει τα μάτια με έντονο, μακράς διάρκειας και αδιάβροχο χρώμα.

Με την βαθιά χρωματισμένη άκρη και κρεμώδη υφή, χρωματίζει την εσωτερική γραμμή, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μεγάλη άνεση.

 

 

Εφαρμοσμένο σε color block διαδίδει αμέσως ένα ζωντανό φωτοστέφανο πάνω από το βλέφαρο.

LES 4 OMBRES

Ανανεωμένες από την Lucia Pica, δύο νέες παλέτες ματιών LES 4 OMBRES προσφέρουν ακόμη περισσότερα εφέ για ατελείωτο layering.

OMBRE PREMIÈRE

Kρεμώδης ή πουδρένια, ματ ή σατινέ κάθε εκδοχή αυτής της συλλογής ματιών συλλαμβάνει τις πιο συναρπαστικές σκιές της νύχτας και το φως που εκρηγνύεται ξαφνικά μέσα από αυτές.

LA BASE OMBRES À PAUPIÈRES

Η CHANEL ονειρεύτηκε μια βάση σκιάς ματιών που εξομαλύνει και λειαίνει το βλέφαρο και ενισχύει το αποτέλεσμα μακιγιάζ, το οποίο διαρκεί μέχρι το βράδυ.

Φρέσκο και ελαφρύ, η υφή του σε μορφή τζελ περιέχει νερό από το φυτό κενταύριο και γλυκερίνη.

Τελειοποίηση. Αναμειγνύει αόρατες soft focus powders που γεμίζουν τις ρυτίδες με βελούδινο ελαστομερές.

Αποκαλυπτικό. Με τα πτητικά λάδια του, γίνεται ένα με το βλέφαρο, αφήνοντας ένα εξαιρετικά λεπτό και απολύτως στεγνό φιλμ στην επιφάνεια. Ένα ελαστομερές μετατρέπει τις σκιές ματιών σε μορφή πούδρας, σε ένα ομοιόμορφα χρωματισμένο πέπλο, ενώ μια απορροφητική πούδρα εμποδίζει τις κρεμώδεις σκιές από το να μουντζουρωθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Σύνθεση. Στο δέρμα, ακόμη και τα πιο ζωντανά χρώματα αντέχουν κάθε τεστ και θα παραμείνουν στην θέση τους μέχρι το ντεμακιγιάζ.