Pure XS, το νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne | 0 bovary.gr
Pure XS, το νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne | 0 bovary.gr
PACO RABANNE

Pure XS, το νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne


Paco Rabanne, η υπερβολή ως μανιφέστο.

« Ωθώντας τις εμπειρίες στα όρια, μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες." Paco Rabanne, 1967 Συνδεδεμένος με την εποχή του για να απελευθερωθεί από αυτήν. Σπάζοντας τους κανόνες: κάτι σύνηθες για τον Paco Rabanne, έναν οραματιστή δημιουργό που τάραξε την Υψηλή Ραπτική από την αδράνεια της δεκαετίας του ’60 δημιουργώντας ένα σύγχρονο, εικονοκλαστικό στιλ. Όλα ξεκίνησαν το 1966, με την πρώτη του συλλογή από ‘’12 φορέματα φτιαγμένα από σύγχρονα υλικά που τα έκαναν ακατάλληλα να φορεθούν" με πούλιες, αλουμίνιο και το μέταλλο ρόδιο.

Μια επανάσταση! Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, πειραματιζόταν με πρωτοποριακά σχήματα και υλικά, συμπεριλαμβανομένου του μετάλλου που το μεταμόρφωσε σε "δεύτερο δέρμα". Υπερβολικό, έτσι δεν είναι; Σήμερα στον Paco Rabanne ενστερνιζόμαστε την υπερβολή. Ακόμα καλύτερα, την επιδιώκουμε. Πειραματιζόμαστε και εφευρίσκουμε νέα πράγματα με σκοπό να σπάμε τα όρια. Είμαστε τολμηροί και καινοτόμοι.

Συχνά, είμαστε αυθάδεις. Χωρίς να παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ σοβαρά. Προκαλούμε μια ταραχή. XS, Black XS, η υπερβολή ως μια εμπειρία Με τη σειρά XS, ο οίκος Paco Rabanne απογειώνει την πρόκληση. Χρησιμοποιώντας πάντα χιούμορ με ένα twist. Το 1993,το XS άνοιξε το δρόμο, χωρίς ταμπού, αναδεικνύοντας τη σεξουαλική επιθυμία. Μια καυτή τηλεοπτική καμπάνια που υπέγραψε ο Emir Kusturica. Ένα ξυλώδες, αρρενωπό άρωμα με έντονο αισθησιασμό. Ένα μπουκάλι που μεταμόρφωσε έναν αναπτήρα. Η δύναμη της φλόγας. Με το Black XS το 2005, και στη συνέχεια με το Black XS for her το 2007, το rock πνεύμα ζωντάνεψε. Με μια υπερβολή. Για μια γενιά με ελεύθερο πνεύμα που ήταν ελεύθερη, χωρίς συμβιβασμούς. Για τον άνδρα, άγρια ξύλα σε πικάντικη πραλίνα. Για την γυναίκα, εθιστικό τριαντάφυλλο βουτηγμένο στη μαύρη βανίλια. Ανατρεπτική γοητεία».

Pure XS, η υπερβολή στην πιο αγνή της μορφή 2017.

Με το Pure XS, ο οίκος Paco Rabanne ανακοινώνει την επιστροφή στο σεξ και τον ερωτισμό. Η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα και ενσωματώθηκε σε έναν καταστροφικά σέξι κληρονόμο. Το πιο προφανές του ταλέντο: να τρελαίνει τα κορίτσια, αλλά να μην τα αφήνει ποτέ να πλησιάσουν πολύ κοντά.  Το άρωμα; Μια παγίδα αισθήσεων. Υπερβολική δόση τζίντζερ. Μια έκρηξη καυτής βανίλιας και μύρου.

Η υπερβολή στην πιο αγνή μορφή της. Μετά το Pure XS, ο Paco Rabanne λανσάρει το Pure XS for Her. Το alter-ego του. Μια ιστορία φαντασίωσης και επιθυμίας που παίρνει φωτιά. Ένα άρωμα χωρίς αναστολές, που το ενσαρκώνει η συγκλονιστική Emily Ratajkowski.

Paco Rabanne, ένα όραμα θηλυκότητας «Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, είναι να επανεξετάσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες». Paco Rabanne, 1968.

Ο Paco Rabanne έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστός στον κόσμο της Υψηλής Ραπτικής. Με ιδέες που 50 χρόνια αργότερα πήραν μια νέα πνοή από την Emily Ratajkowski, τη νέα μούσα του αρώματος Pure XS for Her : «Ενθουσιάστηκα όταν μου ζητήθηκε από τον οίκο Paco Rabanne να είμαι το πρόσωπο του νέου του αρώματος. Ήμουν ήδη λάτρης των αρωμάτων του, του έργου του Julian Dossena αλλά και του ίδιου του brand που είναι τολμηρό και ταυτόχρονα σέξι. Από την ώρα που εντάχθηκα στην οικογένεια Paco Rabanne έχω μάθει πολλά για την ιστορία του οίκου. Ο ίδιος ο Paco Rabanne είχε πολύ προοδευτικές ιδέες, δημιουργώντας φορέματα που έκαναν τις γυναίκες να αισθάνονται δυνατές και απελευθερωμένες. Ένας αληθινός οραματιστής.

 Ακόμα κι αν ο Paco Rabanne έγινε το πρόσωπο της avant-garde δεκαετίας του ’60, ωστόσο είχε αρχίσει τα σκίτσα χειραφετημένων γυναικών πολύ καιρό πριν: "Όταν άρχισα να δουλεύω με μέταλλο, το γυναικείο απελευθερωτικό κίνημα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα. Για να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται σαν πολεμίστριες, τις έντυσα με πανοπλίες. Και με αυτές τις πανοπλίες, προσπαθούν να κατακτήσουν την ανεξαρτησία τους από τους άνδρες. " Όμως, ο άνθρωπος που αγαπούσε να σχεδιάζει "ρούχα σαν πανοπλίες" για τις γυναίκες, έπαιζε με τις πρώτες ύλες ώστε να προβάλει τη γυναικεία τους δύναμη. Διότι πίσω από τα "σκανδαλώδη" φορέματα του, αναδεικνύεται το γυναικείο σώμα. Και η διαφάνεια προβάλει το δέρμα όλο και πιο περισσότερο: "Μια γυναίκα γυμνή κάτω από μεταλλικά ρούχα είναι συγχρόνως διαθέσιμη και απρόσιτη. Αυτό είναι που το καθιστά σέξι». Το φως διεγείρει τις αισθήσεις, ενώ οι διαφάνεια κάνει κυματισμό και προκαλεί. Μέσα σε αυτό το κενό, αυτή την ανεξέλεγκτη ελευθερία, γεννήθηκε ο ερωτισμός Rabanne.

Η Emily Ratajkowski, το sex-appeal ως χειραφέτηση Το 2018, χρειάζεται κότσια για να είσαι μια αμαζόνα à la Rabanne! Η Emily Ratajkowski είναι χειραφετημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. (Σχεδόν) όλοι ξέρουν αυτή την Αμερικανίδα, η οποία είναι τολμηρή και αμετανόητη. Άγρια και ατρόμητη, προβάλει το σώμα της και την καυτή της ομορφιά.

 Με 18 εκατομμύρια followers στο instagram, η Emily έχει γίνει η φωνή ενός νέου φεμινισμού. Ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια, η Emily ενθαρρύνει τις γυναίκες να δείχνουν το σώμα τους με υπερηφάνεια. «Για εμένα, «σέξι» είναι ένα είδος ομορφιάς, ένα είδος έκφρασης, που θα πρέπει να αναδεικνύουμε». Το σώμα μου, η επιλογή μου. Η υπερβολή στην πιο αγνή της μορφή Τα έχει όλα. Στην υπερβολή τους. Αφοπλιστική γοητεία, αυτοπεποίθηση, απίστευτο sexappeal. Και ένα ίχνος αδιαφορίας. Μεθυστική όσο και ενδιαφέρουσα.

Το Pure XS for Her αιχμαλωτίζει, επιταχύνει και κλιμακώνει τις αισθήσεις. Χωρίς να σε κοιτάζει. Με το νέο του άρωμα, ο Paco Rabanne επικοινωνεί την ιστορία μιας πολύ αγνής φαντασίωσης. Η αφετηρία της εμμονής; Όπως και ο προκάτοχός της, ένας πλούσιος κληρονόμος ερωτικά ανεξέλεγκτος ... γεμάτος με απίστευτο αυτοέλεγχο. Με δύο πρόσωπα: απόμακρος αλλά και μαγνητικός. Άμεσος και αφοπλιστικός

Το άρωμα

Μια προκλητικά και ανεξέλεγκτα άγρια λουλουδάτη δημιουργία του παθιασμένου αρωματοποιού Quentin Bisch, της εταιρείας Givaudan. Εμπνευσμένος από ένα από τα ταξίδια του στο νησί Reunion, επέστρεψε στο Παρίσι κυριευμένος από το μεθυστικό, εκθαμβωτικό ylang-ylang. Ο στόχος του: να κλείσει σε ένα μπουκάλι το άρωμα ενός οργασμού, μια έκρηξη όλων των αισθήσεων που φτάνει στο προσκήνιο με την ξεχωριστή κομψότητα του Paco. Ο Quentin έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό δίδυμο: ylang-ylang που μαγνητίζει σε μια έκρηξη από νότες popcorn. Οι νότες πάλλονται η μια ενάντια στην άλλη για να πυροδοτήσουν, σε έναν καταιγισμό αισθήσεων, μια στιγμή εκρηκτικού ερωτισμού.

Αρχικά: μια λουλουδάτη αγκαλιά. Νιώστε τη ζέστη με το ylang-ylang. Λαμπερό, με νότες γιασεμιού. Τα πέταλα ξεδιπλώνονται σε ζεστή βανίλια. Εξαιρετική απόλαυση! Αφεθείτε στα ένστικτά σας και αποπνεύστε sex-appeal. Στη συνέχεια: ένας εκρηκτικός αισθησιασμός. Με ένα τολμηρό δάγκωμα popcorn η επιθυμία γίνεται άγρια. Μπαμ! Νότες popcorn συγχρόνως αλμυρές και γλυκές που σκάνε από θερμότητα. Νότες από musk και milkwood σε πληθώρα πυρπολούν το δέρμα και τις αισθήσεις. Η επιθυμία έχει πάρει φωτιά. Η συνταγή της έκρηξης: ylang-ylang, βανίλια, νότα popcorn, σανδαλόξυλο, σπόροι από musk.

 

 

Το μπουκάλι

Ένα μπουκάλι σαν γλυπτό από γυαλί. Έντονες γωνίες και γοητεία γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ανεξέλεγκτες καμπύλες. Επιθυμία που έχει πάρει φωτιά περικυκλωμένη από μια φιδίσια αγκαλιά. Κυματιστές αντανακλάσεις σε ένα μπουκάλι σαν κόσμημα με αποχρώσεις του ροζ, από νέον έως το ροζ του δειλινού. Ένα μπουκάλι που αγαπά την υπερβολή. Αγνή, προκλητική ομορφιά. Η επιθυμία παίρνει σάρκα και οστά.

Η τηλεοπτική καμπάνια

Μια κληρονόμος στην πολυτελή της έπαυλη. Καθηλωτική. Μαγεύει τους άνδρες. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι ιππότες πολεμούν για να κερδίσουν την εύνοιά της. Τους αγνοεί επιδεικτικά. Η ταινία παραμένει ειρωνική, καθώς αποτυπώνει την αναζήτηση μιας φαντασίωσης για το αντικείμενο του πόθου τους. Για μερικούς, μια πρόκληση. Για άλλους, ένα πικάντικο παιχνίδι ειδικά για εκείνη που παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού και όπως λέει η Emily "θέλει απλώς να κοιμηθεί ...". Η Habanera από την Carmen αποδίδει υπέροχα την επιθυμία που αυξάνεται μέχρι το κωμικοτραγικό τέλος: την λιποθυμία. Στη σκηνοθεσία βλέπουμε την πινελιά του σουηδού σκηνοθέτη Johan Renck. Μετά το Lady Million και το Pure XS, αυτή είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεται με τον οίκο Paco Rabanne. Η καταχώριση Μια αθόρυβη ατμόσφαιρα με ερωτική ενέργεια. Η κληρονόμος, περιμένει σχεδόν με αδιαφορία σε μια πολυθρόνα, φορώντας ελάχιστα ρούχα και μας κοιτάει κατάματα. Σιωπηρή ... Σε πρώτο πλάνο το φιδίσιο μπουκάλι μας αποσπά την προσοχή. Τολμηρή... Μια καμπάνια του διάσημου φωτογράφου Nathaniel Goldberg, ο οποίος βρίσκεται επίσης πίσω από τις καμπάνιες των Million και Pure XS.

Η διαδικτυακή καμπάνια

Ο Paco Rabanne καινοτομεί και αλλάζει το ψηφιακό τοπίο με την πρώτη διαδραστική διαδικτυακή καμπάνια για το Instagram. Καθημερινά μέσω αναρτήσεων και πικάντικων stories στο Instagram, οι followers του οίκου μπορούν να συντονιστούν στις «βραδιές υπερβολής» που έχει η Emily με τους καλεσμένους της επιλογής της. Μπορούν επίσης να ψηφίσουν και να επηρεάσουν το τι θα συμβεί στη συνέχεια.