Dercos Nutrients -Η 1η σειρά περιποίησης μαλλιών με σούπερ συστατικά εμπνευσμένα από τα συμπληρώματα διατροφής | 0 bovary.gr
Dercos Nutrients -Η 1η σειρά περιποίησης μαλλιών με σούπερ συστατικά εμπνευσμένα από τα συμπληρώματα διατροφής | 0 bovary.gr
VICHY

Dercos Nutrients -Η 1η σειρά περιποίησης μαλλιών με σούπερ συστατικά εμπνευσμένα από τα συμπληρώματα διατροφής


Οι «σούπερ δυνάμεις» των «σούπερ θρεπτικών» συστατικών.

Φυτά, φύκια, σπόροι, μούρα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία...

Η φύση προσφέρει άφθονες «σούπερ τροφές», εξαιρετικά πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά με πολυάριθμα οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Τα φυσικά αυτά θρεπτικά συστατικά, λειτουργούν ταυτόχρονα και ως πανίσχυρα boosters, ικανά να προσφέρουν καθημερινή θρέψη, προστασία και αποτοξίνωση στα μαλλιά και το τριχωτό.

Το τριχωτό, παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση, την υγεία και τη δύναμη της τρίχας. Όμως, οι ρύποι, η περίσσεια σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα εμποδίζουν την οξυγόνωση της ρίζας, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τη δημιουργία των νέων τριχών.

Παράλληλα, ο χρόνος που περνά και οι εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες (όπως ρύπανση, σκληρό νερό, ακτινοβολία UV, πιστολάκι, βαφές κλπ.) αποδυναμώνουν σταδιακά τις ίνες των μαλλιών. Το τριχωτό γίνεται λιπαρό και χάνει την ισορροπία του. Παράλληλα, τα μήκη των μαλλιών γίνονται θαμπά, άτονα, ξηρά, αφυδατωμένα, και άγρια στο άγγιγμα.

Προκειμένου να βοηθήσουν τα μαλλιά και το τριχωτό να διατηρήσουν την υγεία, την ισορροπία και τη ζωντάνια τους, από τις ρίζες ως τις άκρες, τα Εργαστήρια Dercos δημιούργησαν τη Dercos Nutrients – την πρώτη σειρά περιποίησης μαλλιών που είναι εμπλουτισμένη με επιλεγμένα «σούπερ ενεργά» συστατικά, εμπνευσμένα από τον κόσμο των διατροφικών συμπληρωμάτων.

Φυσικά δεν έχουν όλα τα μαλλιά τις ίδιες ανάγκες, γι' αυτό και στη σειρά Dercos Nutrients υπάρχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.

Αντλώντας έμπνευση από τα συμπληρώματα διατροφής, τα Εργαστήρια Dercos επέλεξαν τις φυσικές εκείνες πρώτες ύλες που είναι οι πιο πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για το τριχωτό και τα μαλλιά.

Ένα πλήρες «μενού», ιδανικό για κάθε είδους ανάγκη του τριχωτού και των μαλλιών.

Η αποτελεσματικότητα των Dercos Nutrients έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Συμβάλλουν στην καταπολέμηση των επιθετικών παραγόντων ενώ παράλληλα εξυγιαίνουν και προστατεύουν το τριχωτό, τρέφουν και ενδυναμώνουν την τρίχα: τα μαλλιά λάμπουν από υγεία, από τις ρίζες ως τις άκρες.

Επιπλέον, έχουν απαλές και φυτικές βάσεις καθαρισμού, απαλλαγμένες από κάθε τι περιττό, χωρίς Paraben και Σιλικόνες

Η ρύπανση έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία των μαλλιών. Επηρεάζει το τριχωτό, κάνοντας το πιο λιπαρό και ευαίσθητο, αλλά και τα μαλλιά, τα οποία χάνουν την λάμψη, τον όγκο και την απαλότητα τους.Η σειρά Dercos Nutrients DETOX, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει τους ρύπους και την λιπαρότητα από τα μαλλιά που λαδώνουν εύκολα ήεκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Αυτό το μικροάλγος είναι η τέλεια ασπίδα προστασίας ενάντια στη ρύπανση. Εξαιρετικά πλούσια σε απαραίττα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, καταπολεμά το οξειδωτικό στρες.

ΑΝΘΡΑΚΑΣ

Το λεγόμενο και «μαύρο διαμάντι», προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αιχμαλωτίζει τους ρύπους σαν μαγνήτης. Διαθέτει ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες και εκπληκτική ικανότητά να απορροφά το σμήγμα.

ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΑΟΛΙΝΗ

Λεπτόκοκκη άργιλος με στυπτική δράση. Απομακρύνει απαλά το σμήγμα και τους ρύπους.

Τo στρες και η κούραση ταλαιπωρούν τα μαλλιά και το τριχωτό που χάνουν την ισορροπία και τη λάμψη τους. τα μαλλιά γίνονται θαμπά και ξεμπερδεύονται δύσκολα. H σειρά Dercos Nutrients VITAMIN ACE περιέχει ένα πανίσχυρο κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και πολυβιταμινούχων ενεργών συστατικών, εξαιρετικά πλούσιων σε βιταμίνες Α, C & E, που προσφέρουν τόνωση και ενυδάτωση.

AÇAI BERRIES

Τα μικρά αυτά μούρα είναι μια πραγματική «ενεργειακή βόμβα». Έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά σε βιταμίνες A, C & E, φαινόλες, φλαβονοειδή, απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και Ωμέγα 3, 6 & 9.

Προσφέρουν αναζωογόνηση, αντιοξειδωτική δράση και είναι πηγή ενέργειας και λάμψη.


ALOE VERA

Πλούσια σε βιταμίνες A, C & E, ένζυμα, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και εντατική ενυδάτωση.

 

Οι θερμικές καταπονήσεις, όπως οι ακτίνες UV ή τα εργαλεία styling, μπορεί να αλλοιώσουν σε βάθος τη δομή της τρίχας. Η τρίχα χάνει λιπίδια και η συνοχή της αλλοιώνεται. Τα μαλλιά γίνονται ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Η σειρά Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN περιέχει ενεργά συστατικά και λιπίδια, που προσφέρουν βαθιά θρέψη στις ίνες της τρίχας, και λειαίνουν το περίβλημα της. Χαρίζει απαλότητα, και ενδυναμώνει τα μαλλιά που καταπονούνται από τις ακτίνες UV και άλλους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

QUINOA

Ή αλλιώς «ο βασιλιάς των δημητριακών». Η quinoa είναι πιο πλούσια σε ίνες και πρωτεΐνες από όλα τα υπόλοιπα σιτηρά. Περιέχει βιταμίνες , απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά. Παρέχει εντατική θρέψη και αναδομεί τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

EΛΑΙΟ PRACAXI

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Ωμέγα 3, 6 & 9 και λινολεϊκό οξύ, συστατικά απαραίτητα για την συνοχή της τρίχας. Το «θαυματουργό» αυτό έλαιο, έχει εκπληκτικές θρεπτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην προστασία των πρωτεϊνών της τρίχας.

Για τη σειρά Dercos Nutrients, τα Εργαστήρια VICHY στράφηκαν στη φύση και δεν θα μπορούσαν να μην δείξουν το σεβασμό τους προς αυτήν:

> Τα φυσικά συστατικά λαμβάνονται με διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον

> 100% των μπουκαλιών για τα σαμπουάν και 50% των σωληναρίων κατασκευάζονται από ανακυκλωμένους πόρους

> Ο αδιαφανοποιητής στο χρώμα των μπουκαλιών αφαιρέθηκε, καθώς δεν ανακυκλώνεται.