Ap
Ap
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Απόλυτα ρεαλιστική: H νέα καμπάνια της Κιμ Καρντάσιαν είναι φουλ σε ραγάδες και κυτταρίτιδα


Ανάμεσα στις γυμνές φωτογραφίσεις και τις προκλητικές της πόζες, η διάσημη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες που αφορούν το beauty brand της KKW.

Η τολμηρή και εκκεντρική τηλεπερσόνα αποκαλύπτει δίχως δισταγμό και με πολλή αυτοπεποίθηση το κορμί της στον φωτογραφικό φακό και τις περισσότερες φορές δείχνει αψεγάδιαστο.

Αυτή την φορά η Κιμ κόντρα σε αυτό που την έχουμε συνηθίσει μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες από την νέα της καμπάνια.

Σε αυτές το σώμα των γυναικών εμφανίζεται φυσικό, όπως ακριβώς είναι, χωρίς καμία επεξεργασία με Photoshop. H Kιμ εξέπληξε τους θαυμαστές της με τα μοντέλα της καμπάνιας να εμφανίζονται με ορατά τα σημάδια από ραγάδες, παχάκια και κυτταρίτιδα.

Με το hashtag #KKWBody να φιγουράρει σε κάθε λεζάντα, οι εικόνες αντικατοπτρίζουν εκείνες από την ίδια καμπάνια KKW Body τον περασμένο Απρίλιο, όπου η Κιμ εμφανίζεται ξαπλωμένη και κατηγορήθηκε πως δεν απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και όλα τα διαφορετικά σώματα.

 

 

Ενώ οι φαν είναι ακόμα στο σκοτάδι για το τι πρόκειται, φαίνεται να έχουν διχαστεί. Οι περισσότεροι ωστόσο αντέδρασαν πολύ θετικά στις body positive εικόνες με σχόλια όπως «κάθε σχήμα σώματος είναι όμορφο, ευχαριστώ που μοιράζεσαι αυτές τις φωτογραφίες».

 

 

Με έμπνευση από την blogger Carmen Rene που στο παρελθόν τοποθέτησε το δικό της σώμα πάνω στις φωτογραφίες της Κιμ και στην συνέχεια μοιράστηκε η σταρ στο Twitter, τα σώματα είναι αληθινών γυναικών και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό.

Δεν γνωρίζουμε αν η Κιμ πρόκειται να λανσάρει κάποιο νέο άρωμα ή body lotion.

 

 

Το σίγουρο είναι πως οι γυναίκες είναι ήδη χαρούμενες με την καμπάνια που τις κάνει να αισθάνονται υπερήφανες για το σώμα τους. Αυτό από μόνο του σημαίνει ήδη επιτυχία.