Τέλειο πρόσωπο πριν τις γιορτές -Οι θεραπείες που θα σε σώσουν | 0 bovary.gr
Τέλειο πρόσωπο πριν τις γιορτές -Οι θεραπείες που θα σε σώσουν | 0 bovary.gr
27|10|2016 18:01
SHARE
ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Τέλειο πρόσωπο πριν τις γιορτές -Οι θεραπείες που θα σε σώσουν


Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ονειρευόμαστε αψεγάδιαστο δέρμα το οποίο θα μας βοηθήσει να φαινόμαστε  λαμπερές και φρέσκιες.

Οι γυναίκες λατρεύουμε το απαλό δέρμα και αναζητούμε τις καλύτερες θεραπείες περιποίησης. Οι νέες μη επεμβατικές θεραπείες υπόσχονται δέρμα που διατηρεί την ελαστικότητα του στον χρόνο.  Το Bovary.gr συνάντησε τον δερματολόγο Νίκο Μάντα στην κλινική του Cosmetic Dermatology και του ζήτησε να μας αποκαλύψει όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους θα αποκτήσουμε λαμπερή επιδερμίδα και θα αντιμετωπίσουμε τα μικροπροβληματάκια που αντιμετωπίζουμε. 

  • Ρυτίδες έκφρασης στο άνω μισό του προσώπου

Το μπότοξ είναι μια ενέσιμη ουσία που εφαρμόζεται στο άνω μισό του προσώπου, στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια και γύρω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας. Έχει την ιδιότητα να μειώνει την κινητικότητα των μυών σε αυτά τα σημεία, χωρίς να παγώνει την έκφραση, και να λειαίνει τις ρυτίδες. Πρόκειται για άνετη και γρήγορη εφαρμογή, αφού στα 20 με30 λεπτά που διαρκεί η επίσκεψη ,ο ασθενής αισθάνεται συνήθως μόνο μια μικρή ενόχληση. Προσφέρει λάμψη και ανανέωση. Η δράση του διατηρείται για 4-6 μήνες. Δεν είναι υποχρεωτικό να επαναλάβει κανείς τη θεραπεία. Όταν σταματήσει η δράση του φαρμάκου, η όψη του προσώπου επανέρχεται στην κατάσταση  που βρισκόταν πριν την εφαρμογή. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 25 ετών.

  • Έλλειψη όγκου στο κάτω μισό του προσώπου

Με την πάροδο του χρόνου του πρόσωπο χάνει μεγάλο ποσοστό του λίπους που διατηρούσε σε νεαρότερη ηλικία. Τη λύση για αυτό μας δίνει το υαλουρινικό οξύ . Πρόκειται για μια ουσία που αποτελεί φυσικό συστατικό του προσώπου. Βρίσκεται σε προγεμισμένες σύριγγες σε μορφή gel. Τα ζυγωματικά, τα χείλη, οι ρυτίδες του γέλιου και το πηγούνι είναι μερικά μόνο από τα σημεία που μπορεί κανείς να θεραπεύσει με το υαλουρονικό. Η θεραπείες γίνονται με απόλυτη ασφάλεια κι αυτό οφείλεται μεν στην εμπειρία του γιατρού, αλλά και στη συνεργασία του με μία από τις κορυφαίες εταιρίες διάθεσης υαλουρονικού οξέος.

  • Δυσχρωμίες, σημάδια ακμής ρυτίδες 

Το fractional laser βοηθάει το δέρμα  να αναγεννηθεί . Η συγκεκριμένη θεραπεία διώχνει δυσχρωμίες και πανάδες και κάνει το δέρμα να φαίνεται λείο και φρέσκο .Ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος καθορίζονται και οι συνεδρίες , αλλά ήδη από τις πρώτες δύο , τα αποτελέσματα  είναι ορατά .Δέρμα ανανεωμένο , ξεκούραστο και λαμπερό .

Αν έχεις κι άλλες απορίες σχετικά με το πώς μπορείς να κάνεις το πρόσωπό σου πιο λαμπερό, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον γιατρό Νίκο Μαντά στο Cosmetic Dermatology, τηλ.: 210 6412504, Σούτσου 38 Αθήνα.