Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate | 0 bovary.gr
Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate


Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, μια εντατική περιποίηση που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας για την γρήγορη επανόρθωση της ερεθισμένης, στρεσαρισμένης επιδερμίδας.

Όταν η επιδερμίδα αντιδρά σε στιγμές μεγάλης έντασης, όπως οι συχνές μετακινήσεις, οι εποχιακές αλλαγές και διάφορα σημαντικά γεγονότα, μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός, ερυθρότητα και αφυδάτωση.

Το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate με την τεχνολογία Chronolux™ S.O.S., μειώνει την εμφάνιση των ερεθισμών σε μόλις μία ώρα και προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση και ισχυρά αντι-οξειδωτικά, ενισχύοντας τη φυσική της ικανότητα να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στους έντονους, ορατούς στρεσογόνους παράγοντες.

Η ισχυρή του σύνθεση σε πλούσια μορφή gel, ενισχύει την απαλότητα της επιδερμίδας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate βοηθά την επιδερμίδα να επανακτήσει την ήρεμη και υγιή της εμφάνιση, σαν να πατάει το κουμπί «επανεκκίνηση».

Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ESTÉE LAUDER ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ως η ειδικός στη βραδινή περιποίηση, η Estée Lauder Research είναι καινοτόμος όταν πρόκειται να υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη μείωση του ορατού ερεθισμού της επιδερμίδας, στοχεύοντας και στις τρεις φάσεις του - Έναρξη, Ενίσχυση και Επίλυση. Τώρα, με νέα έρευνα στη φάση της επίλυσης, οι επιστήμονες της Estée Lauder ανακάλυψαν μια άμεση σύνδεση μεταξύ της φάσης επίλυσης του ερεθισμού και της αυτοφαγίας (κυτταρικός καθαρισμός). Αυτές οι δύο φυσικές δραστηριότητες επανόρθωσης της επιδερμίδας, «συνεργάζονται» για την ταχεία εξάλειψη του ορατού ερεθισμού.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Επαναφορά με την Τεχνολογία Chronolux™ S.O.S.

Το Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, με την προηγμένη τεχνολογία κατά των ερεθισμών, καθαρισμού και επανόρθωσης, μειώνει τους ερεθισμούς σε μόλις 1 ώρα με:

  • Κατοχυρωμένο με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, Σταθεροποιημένο Σαλικυλικό Οξύ + Ρεσβερατρόλη: Ένα υπερ-καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό συστατικό που στοχεύει και στις τρεις φάσεις ερεθισμού και ενισχύει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας. Αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Estée Lauder, αποτελεί μια σταθεροποιημένη έκδοση σαλικυλικού οξέος και ρεσβερατρόλης, δύο συστατικών που ενώθηκαν με καινοτόμο τρόπο και αποδεδειγμένα έχουν εξαιρετικά ισχυρό αντί-ερεθιστικό αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα αισθάνεται αμέσως ήρεμη και απαλή και οι ορατοί ερεθισμοί φαίνονται να εξουδετερώνονται γρήγορα.
  • Συμπυκνωμένη Τεχνολογία Καθαρισμού: Ειδική τεχνολογία που βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να βελτιστοποιήσουν τη φυσική διαδικασία καθαρισμού ώστε να βοηθήσουν στην αποφυγή υπολειμματικών βλαβών. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να «σπάσει» ο κύκλος συσσωρευμένων βλαβών που μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω ερεθισμό.
  • Τεχνολογία Chronolux™: Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία “power signal” της Estee Lauder, ενισχύει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επανόρθωση με Υαλουρονικό Οξύ και Αντι-οξειδωτικά

Η σύνθεσή του προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση1, ενώ τα ισχυρά αντιοξειδωτικά ενισχύουν την επιδερμίδα έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στους έντονους, ορατούς, στρεσογόνους παράγοντες.

  • Σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος πολλαπλού μοριακού βάρους: Μια συμπυκνωμένη έγχυση -15 φορές μεγαλύτερη απ’ ότι στον ορό Advanced Night Repair - προσφέρει στην επιδερμίδα παρατεταμένη, βαθιά ενυδάτωση και την βοηθά να ενισχύσει τα φυσικά επίπεδα του Υαλουρονικού Οξέως. Πολλαπλά μεγέθη Υαλουρονικού Οξέως διεισδύουν σε διαφορετικά επίπεδα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ένα μόριο σε σχήμα σταυρού σχηματίζει ένα "κυψελοειδές" δίκτυο, ενεργώντας σαν πλέγμα που συγκρατεί την υγρασία.
  • Αντι-οξειδωτικά ενάντια στη ρύπανση: Ισχυρά αντι-οξειδωτικά βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντας την επιδερμίδα από περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Απαλοί παράγοντες βελτιστοποίησης: Ένα μίγμα ανανέωσης της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων των αμινοξέων σόγιας, ενισχύει ομαλά το φυσικό κύκλο επανόρθωσης των κυττάρων αποκαλύπτοντας πιο λεία, πιο λαμπερή εμφάνιση και με μειωμένους πόρους επιδερμίδα.
Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate
Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate διασφαλίζει και επαναφέρει την όψη της επιδερμίδας απομακρύνοντας ερεθισμό, ερυθρότητα, θαμπάδα και αφυδάτωση. Ενισχύει σημαντικά την απαλότητα της επιδερμίδας και την κρατάει ενυδατωμένη έως και 24 ώρες.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Οι χαλαρωτικές νότες του χαμομηλιού, της λεβάντας και της ηδιδόνης προσφέρουν χαλάρωση κατά τη διάρκεια μιας πολύ στρεσογόνας ημέρας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορεί να ενταχθεί ως επιπλέον βήμα σε μία νυχτερινή περιποίηση όποτε η επιδερμίδα φαίνεται να έχει χάσει την ισορροπία της ή κατά τη διάρκεια στρεσογόνων καταστάσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίγες ημέρες, ή μία εβδομάδα το μήνα, ή για μερικές εβδομάδες όταν αλλάζουν οι εποχές.

Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δοκιμασμένο σε όλες τις εθνικότητες.

CLINICAL TESTING

Ο ορατός ερεθισμός και η ερυθρότητα αρχίζουν να εξαφανίζονται εντός 1 ώρας για γρήγορη καταπραϋντική δράση. Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate είναι διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών και στο www.esteelauder.gr.