SS/YouTube
SS/YouTube
L'OREAL PARIS

Το πιο ωραίο σόου της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι ήταν το 3ο Le Défilé από τη L’Oréal Paris


Στις 28 Σεπτεμβρίου, η L'Oréal Paris, επίσημος χορηγός της Paris Fashion Week®, πραγματοποίησε ένα ηχηρό statement αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη με το Le Défilé L' Oréal Paris. Ένα runway show που έλαβε χώρα στην καρδιά της πόλης του Παρισιού, το οποίο παρακολούθησαν όλοι ζωντανά μέσα από τα social media.

Η L'Oréal Paris δηλώνει υπερήφανη καθώς, φέτος, φιλοξένησε στο catwalk μια ομάδα εξαιρετικών εκπροσώπων του brand, την οποία απαρτίζουν μεταξύ άλλων βραβευμένες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, αθλητές με χρυσά μετάλλια και top models.

Όλες μαζί και η καθεμία με τον δικό της τρόπο, ενσαρκώνουν το νόημα της ενδυνάμωσης, της ανεξαρτησίας και της αυτοεκτίμησης.

Η Camila Cabello και η Amber Heard –που έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στο Défilé της L'Oréal Paris, η Eva Longoria, η Doutzen Kroes, η Liya Kebede, η Aja Naomi King, ο Soo Joo Park, η Luma Grothe, η Aishwarya Rai, η Andie McDowell, η Helen Mirren, η Marie Bochet και η Duckie Thot, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των ανθρώπων που περπάτησαν στο catwalk αυτής της ετήσιας πλέον γιορτής από την L’Oreal Paris.


Το Le Défilé συνεχίζει να παραμένει πιστό στη συνήθειά του να μεταλαμπαδεύει το όραμα του brand της L’Oreal Paris στις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του Παρισιού.

Φτάνοντας τώρα στην 3η έκδοση του, ανανέωσε το αναμενόμενο «rendez-vous» του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Οι beauty fans θυμούνται σίγουρα ακόμα το αξεπέραστο runway του Le Défilé L'Oréal Paris 2018, το οποίο είχε λάβει χώρα σε μια πλωτή πασαρέλα στον ποταμό Σηκουάνα.

Αυτή τη χρονιά, το Le Défilé L’Oréal Paris έλαβε χώρα στην ιστορική Monnaie de Paris (το Νομισματοκοπείο του Παρισιού) στην καρδιά της πόλης.

Η 28η Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει μια αξέχαστη ημέρα, ωδή στην ομορφιά, την γυναικεία ενδυνάμωση και τη μόδα.

Στο πλαίσιο του φετινού Le Défilé, η L'Oréal Paris συνεργάστηκε τόσο με iconic οίκους μόδας όσο και με κάποιους εξαιρετικά ταλαντούχους ανερχόμενους σχεδιαστές όπως οι: AMI, Atlein, Balmain, Cédric Charlier, Dries Van Noten, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Koché, Nicolas Lecourt Mansion, Olivier Theyskens, rokh.

«Η L'Oréal Paris επέστρεψε για άλλη μια φορά με το Défilé, ένα εκπληκτικό runway show στην Monnaie de Paris, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης. Η επιστροφή του Le Défilé επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς του brand με τον κόσμο της μόδας μέσω εταιρικών σχέσεων τόσο με ανερχόμενους σχεδιαστές όσο και με παγκοσμίου φήμης οίκους μόδας», δήλωσε ο Delphine Viguier-Hovasse, L'Oréal Paris Global Brand President.

«Είμαστε περήφανοι που μέσα αυτή τη γιορτή της μόδας και της ομορφιάς, καταφέρνουμε να φέρουμε κοντά όλες τις υπέροχες γυναίκες που ανήκουν στην οικογένεια της L’Oreal Paris ανά τον κόσμο».

To Le Défilé μπόρεσε να απεικονίσει ξεκάθαρα τις προτάσεις της L'Oréal Paris γι' αυτή τη σεζόν, καθώς η in house global makeup expert Val Garland και ο παγκοσμίου φήμης hair guru Stephane Lancien βρέθηκαν στο backstage του catwalk για να επιμεληθούν τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων, δημιουργώντας αξεπέραστα looks με την υπογραφή της L’Oreal Paris.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Le Défilé L'Oréal Paris αγκαλιάζει τη συνέργεια μεταξύ ομορφιάς και μόδας και το μοιράζεται σε μια εντυπωσιακή παγκόσμια κλίμακα:

  •  Cast 32 διεθνών εκπροσώπων
  •  10 Συνεργαζόμενοι Σχεδιαστές Μόδας οι οποίοι παρουσίασαν σύγχρονα looks
  •  Ζωντανή μετάδοση σε περισσότερες από 40 χώρες