apimages
apimages
MAC COSMETICS

Η μεγάλη συνεργασία της Dua Lipa με την Mac Cosmetics για το μέλλον της γυναίκας στη μουσική


Αρρηκτα συνδεδεμένη με τη γυναικεία ομορφιά και τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν λείπουν από κανέναν γυναικείο νεσεσέρ, η εταιρεία MAC Cosmetics συνεργάζεται με ένα από τα πιο ανερχόμενα πρόσωπα της Synthepop μουσικής σκηνής και της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο λόγος για την Dua Lipa, η οποία λίγο πριν την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού της άλμπουμ, στις 2 Ιουνίου, που θα συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια «Blow Your Mind (Mwah)», «Hotter Than Hell» και «Lost In Your Light» ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την MAC Cosmetics συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Future Forward», η οποία έχει σκοπό να αναδείξει τις γυναίκες που διαμορφώνουν το μέλλον της μουσικής.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα τρία πρόσωπα που επέλεξε η εταιρεία καλλυντικών για τη συγκεκριμένη εκστρατεία (συμμετέχουν επίσης η σταρ της ποπ Lee Hi και η τραγουδίστρια Justine Skye) και παρουσιάζει την ειδική κυκλοφορία του Cremesheen Glass, ένα προϊόν που συνδυάζει την κρεμώδη υφή που έχει ένα κραγιόν με την απόλυτη γυαλάδα που προσφέρει ένα γκλος και ταιριάζει απίστευτα στα χείλη της ταλαντούχας Lipa.

 

 

 

Στο διαφημιστικό βίντεο, η Lipa βρίσκεται μέσα σε ένα ρίνγκ πυγμαχίας, όπου προπονείται. Είναι ένα ηχητικό κομμάτι της τραγουδίστριας, στο οποίο η ίδια λέει ότι «το να είσαι δυνατή σημαίνει πως είσαι όμορφη».

Για εσάς που δεν την γνωρίζετε και τόσο καλά, η νεαρή τραγουδίστρια κατάγεται από το Κόσσοβο και γεννήθηκε στη Μ. Βρετανία το 1995, έχει δουλέψει και ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί ακόμη και με τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney!

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο της Mac Cosmetics στο οποίο συμμετέχει η Dua Lipa: