Joop! Fragrances Youtube
Joop! Fragrances Youtube
JOOP! WOW!

Tο νέο άρωμα του οίκου εκφράζει κάθε θεληματικό άντρα


Το άρωμα είναι η ταυτότητα κάθε άντρα που θέλει να περιποιείται τον εαυτό του και να μένει αξέχαστος.

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να χαρίσεις αυτήν την ευκαιρία στον καλό σου, κάνοντας του δώρο την τελευταία πρόταση στο χώρο των αρωμάτων που φέρει την υπογραφή του οίκου JOOP!;

Το νέο άρωμα JOOP! WOW! είναι μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης: ένα ταξίδι που οδηγεί από μια πρωτόγονη κατάσταση σε μια κατάσταση δύναμης, σιγουριάς, επιτυχίας.

Το JOOP! WOW! επεκτείνει σε διαφορετικά μονοπάτια τον οίκο αρωμάτων JOOP! και εκφράζει τον θεληματικό άντρα που διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι, στον εαυτό του ή στους άλλους. Εναν άντρα αποφασιστικό και αντισυμβατικό, με παρουσία που μαγνητίζει, που είναι πάντα έτοιμος να υπερβεί τον εαυτό του.

Με δροσερές νότες και νότες ξύλων, το JOOP! WOW! παίζει με τις αντιθέσεις και τις υπερβολές, μεταφράζει το ελεύθερο πνεύμα της έκπληξης, ενσαρκώνει μια ζωηρή προσωπικότητα, μια νέα διάθεση. 

Συναρπαστικό και πρωτοπόρο, είναι ένα άρωμα που στοχεύει κατευθείαν στην ουσία και είναι φτιαγμένο από τα πιο θεσπέσια συστατικά: περγαμόντο, κάρδαμο και φύλλα βιολέτας, πλούσιο βάλσαμο, αρχοντικό βετιβέρ και γεράνι, σπόροι τόνκα και cashmeran, εμπλουτισμένα με ζεστές νότες βανίλιας. Στοιχεία που κλείνονται σε ένα κλασικό αλλά και σύγχρονο, τολμηρό και άκρως αρρενωπό μπουκάλι.

Αδάμαστος, με φυσικό χάρισμα, ο άντρας JOOP! WOW! ανανεώνεται αδιάκοπα, αναζητώντας την έξαψη και τις έντονες συγκινήσεις και είναι γεμάτος εκπλήξεις όπως ακριβώς η ίδια η ζωή.

Το μόνο που του λείπει είναι η τελευταία πινελιά, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, μια σταγόνα JOOP! WOW! και γίνεται ακαταμάχητος!

joop.com
joop.com