apimages
apimages
KKW BEAUTY

Η Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφορεί σειρά μακιγιάζ -Κέρδη 14,4 εκ. δολαρίων σε λιγότερο από 5 λεπτά


Οταν μιλάμε για beauty influencers, η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή και πόσο μάλλον να μην κατέχει τον τίτλο της πρωτοπόρου, αφού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μας σύστησε την τεχνική του κοντούριγνκ και μας έκανε να την λατρέψουμε.

Βλέποντας αυτήν την τεράστια απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό παγκοσμίως, η Κιμ αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της μικρότερης αδερφής της Κάιλι, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, Kylie Cosmetics.

Ετσι, πριν από λίγες ημέρες, η ίδια η Κιμ έκανε την επίσημη ανακοίνωση του προσωπικού της beauty project, ονόματι «KKW Beauty», μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το beauty brand που φέρει την υπογραφή της κυκλοφορεί σήμερα, 21 Ιουνίου 2017.

Εμείς κάναμε sign up για να δούμε πρώτοι τη συλλογή της Κιμ, η οποία θα προσθέσει πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, μιας και σύμφωνα με προβλέψεις 300 χιλιάδες αυτών των kits πρόκειται να πωληθούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά, με αποτέλεσμα να κερδίσει 14.4 εκατομμύρια δολάρια!

kkwbeauty.com
kkwbeauty.com

Τα πρώτα προϊόντα της σειράς αυτής είναι ένα kit highlighter και ένα kit για contouring (Crème Contour and Highlight Kits), τα οποία θα κυκλοφορούν σε τέσσερις αποχρώσεις: ανοιχτή, μεσαία, σκούρα και βαθιά σκούρα για να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Κάθε kit περιέχει ένα διπλό στικ για την τεχνική του contouring και highlighting (με ματ και πιο λαμπερό εφέ) και ένα εργαλείο που έχει στην μία άκρη του πινέλο και στην άλλη σφουγγαράκι για σωστό blending των προϊόντων.

Dual-ended Crème Contour Sticks
Dual-ended Crème Contour Sticks
Dual-ended blending brush and sponge /Crème Contour and Highlight Kit
Dual-ended blending brush and sponge /Crème Contour and Highlight Kit
dual-ended contour stick / dual-ended highlighter /dual-ended blending brush & sponge από το Crème Contour and Highlight Kits
dual-ended contour stick / dual-ended highlighter /dual-ended blending brush & sponge από το Crème Contour and Highlight Kits
Contour shades.
Contour shades.

Η 36χρονη ριάλιτι σταρ έχει μάλιστα δηλώσει, ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα της δίνουν έμφαση στην περιποίηση του δέρματος, ώστε αυτή να γίνεται κομμάτι του μακιγιάζ, ενώ για τη σειρά της αδερφής της έχει πει, πως ως μεγαλύτερη από την Κάιλι, το κοινό που την παρακολουθεί είναι εντελώς διαφορετικό και παρά τα κοινά σημεία τους ως αδερφές, δεν πρόκειται να έχουν τα ίδια προϊόντα.

Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε μάλιστα χθες το λανσάρισμα της σειράς «KKW Beauty», με ένα selfie party, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες.

Η εμφάνιση της ήταν απλή και εντυπωσιακή. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή του brand Vivienne Westwood.

Εκεί έδωσαν ήταν παρόντες συγγενείς και φίλοι της, που πόζαραν σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ροζ τριαντάφυλλα και καθρέφτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε κι ένα ειδικό showroom με τα προϊόντα της σε γυάλινα display cases.

Φυσικά, οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Κιμ από το event κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν φρενίτιδα στους θαυμαστές της.

Τα καλλυντικά της Κιμ Καρντάσιαν θα κυκλοφορήσουν διαδικτυακά στο kkwbeauty.com.