Η Kristen Stewart στα υπέροχα χρώματα της νέας συλλογής του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
Η Kristen Stewart στα υπέροχα χρώματα της νέας συλλογής του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
OMBRE PREMIERE CHANEL

Η Kristen Stewart στα υπέροχα χρώματα της νέας συλλογής του οίκου Chanel


Πριν από λίγο καιρό σας παρουσιάσαμε με χαρά τη νέα, συγκλονιστική συλλογή του οίκου Chanel, Ombre Première Eyes Collection 2017, που είναι αφιερωμένη στην τέχνη του layering της Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, Lucia Pica.

Μια συλλογή που στηρίζεται σε δύο συγκεκριμένες υφές για τις σκιές των ματιών: την κρεμώδη και την powder, που δίνουν τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς με το μακιγιάζ των ματιών.

Κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή να «παντρευτεί» με κάποια άλλη σκιά από τη συγκεκριμένη συλλογή, με τις αποχρώσεις της να κινούνται από το έντονο μπρονζέ μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ και το νουάρ πετρόλ.

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της νέας συλλογής για το μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel είναι η ηθοποιός Kristen Stewart, που αυτή τη φορά μπήκε σε ένα γνώριμο ρόλο για λογαριασμό του οίκου.

Σε τρία μικρά κλιπ, τρία διαφορετικά και βασικά χρώματα από τη συλλογή Ombre Première, το κόκκινο, το μπλε και το μαύρο ντύνουν τα βλέφαρα της Kristen Stewart και τονίζουν τα πράσινα μάτια της.

Η ηθοποιός αφήνεται στη μαγεία των υφών και των τόνων που δημιούργησε η Global Creative Make-up & Colour Designer, Lucia Pica και εξηγεί με τη σειρά της σε κάθε κλιπ τι τη συνδέει περισσότερο με τα τρία αυτά χρώματα της νέας συλλογής Ombre-Première.

«Το μαύρο σε υπογραμμίζει, τονίζει αυτό που είσαι. Το μπλε συνδέεται με κάτι υψηλής αξίας. Νιώθεις αμέσως ότι σου προκαλεί ενδιαφέρον. Με το κόκκινο συνδέομαι πολύ ως ζώδιο της φωτιάς, είμαι Κριός».

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή εφαρμογή των τριών χρωμάτων της συλλογής Ombre Première Eyes Collection 2017 στην ηθοποιό  Kristen Stewart.

  • Point of view on black.

 

 

  • Point of view on red.

 

 

  • Point of view on blue.