apimages
apimages
BEAUTY INSPIRATION

Ελληνικό νησί φιγουράρει σε προϊόν της νέας συλλογής μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ


Η Κάιλι Τζένερ επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τις συλλογές μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή της.

Για το καλοκαίρι του 2017 η διάσημη ριάλιτι σταρ δημιούργησε τα απόλυτα προϊόντα μακιγιάζ, αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βαλίτσα και κανένα ταξίδι.

Η παρουσίαση των προϊόντων της συλλογής Summer 2017 Vacation Collection έγινε από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat.

Τα νέα χρώματα και οι υφές των προϊόντων, άλλες ματ και άλλες λαμπερές, έχουν άκρως καλοκαιρινό χαρακτήρα και οι θαυμάστριες της Κάιλι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εφαρμογή τους ενώ εκείνη βρισκόταν στην πισίνα και χαλάρωνε.

Η εταιρεία καλλυντικών λανσάρει ένα πολυτελές χρυσό travel makeup kit το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα: lipsticks, πούδρες, παλέτες σκιών αλλά και Ultra Glow highlighters, ένα εκ των οποίων φέρει το όνομα ελληνικού νησιού!

Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι που φαίνεται να αγαπάει τη χώρα μας, επέλεξε να δώσει σε ένα από αυτά τα Ultra Glow highlighters το όνομα «Santorini» και να κάνει το νησί μας ακόμα πιο διάσημο.

Τα υπόλοιπα δύο προϊόντα της σειράς Ultra Glow έχουν εξίσου καλοκαιρινές ονομασίες, εμπνευσμένες από πανέμορφους προορισμούς, αφού λέγονται Tahiti και Fiji.

Δείτε το Snapchat της Κάιλι Τζένερ που αφορά στο highlighter με το όνομα «Santorini».