Ο Niall Sloan είναι ο νέος global design director του brand | 0 bovary.gr
Ο Niall Sloan είναι ο νέος global design director του brand | 0 bovary.gr
ESCADA

Ο Niall Sloan είναι ο νέος global design director του brand


Το αγαπημένο luxury brand ESCADA αποκτά το νέο του global design director και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις σε όσους το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Το όνομα του Niall Sloan. Πρόκειται για τον επί τέσσερα χρόνια global design director της Hunter, ενώ στο βιογραφικό του περιλαμβάνεται και η δεκαετής συνεργασία του με τον οίκο Burberry, όπου εργάστηκε στο πλευρό του chief creative officer Christopher Bailey.

Ο ρόλος που διαδραμάτισε στην πορεία του στον οίκο Burberry ήταν πολύ σημαντικός. Καθόρισε το μέλλον του, επεμβαίνοντας με την προσωπική του πινελιά σε πολλά κομμάτια, όπως στα αξεσουάρ, στα γυαλιά, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.

Η τελευταία του θέση στον οίκο Burberry τον βρήκε ως επικεφαλής της γυναικείας ομάδας Prorsum για τρία χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε για τη νέα του συνεργασία με την Escada:

«Η ESCADA είναι μια εταιρεία της οποίας είμαι λάτρης εδώ και πολλά χρόνια. Εχει ένα χαρακτήρα τολμηρό, θηλυκό και διασκεδαστικό. Εχει μια έντονη ματιά ως προς την πολυτελή γυναικεία ένδυση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτού του ανασχεδιασμού του μέλλοντος της και ανυπομονώ να αρχίσω.»

Με τη σειρά της η Iris Epple-Righi, CEO της ESCADA, δήλωσε για τον νέο global design director:

«Ο Niall είναι ένας υπέροχα δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος. Εχει την ιδανική εμπειρία, την ενέργεια και το όραμα για να ερμηνεύσει εκ νέου την κληρονομιά της εταιρείας με ένα σχετικό και σύγχρονο τρόπο. Τα 10 χρόνια γεμάτα πολυτέλεια για λογαριασμό του οίκου Burberry σε συνδυασμό με την πρόσφατη εμπειρία του σε μια πιο σύγχρονη και casual μάρκα, όπως η Hunter, ταιριάζουν τέλεια στο πώς θέλουμε να αναπτύξουμε την ESCADA. Η μοναδική και ξεχωριστή του εμπειρία σε πολλαπλά τμήματα συμπεριλαμβανομένων των apparel, των αξεσουάρ, της υπόδησης και της VIP ένδυσης είναι κατάλληλη για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας».

Ο νέος global design director της Escada, Niall Sloan, θα ξεκινήσει να εργάζεται με την ομάδα το φθινόπωρο του 2018 και η πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή θα είναι η Resort 2019.