shutterstock
shutterstock
ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Φρύδια γεμάτα και εκφραστικά με 6 υπέροχα μολύβια της αγοράς


Οι τεχνικές του waxing, του tinting και του microblading αποτελούν σίγουρα τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στην περιποίηση, το σχηματισμό και το γέμισμα των φρυδιών, ωστόσο κατά την περίοδο του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα των διακοπών, δεν είναι και τόσο εύκολο πολλές φορές να επισκεφτούμε την αισθητικό μας.

Και τι χρειαζόμαστε για να είμαστε άψογες σε κάθε μας εμφάνιση;

Φυσικά ένα καλό, ποιοτικό μολύβι φρυδιών! Και αυτό γιατί, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και άσχετα από το χρώμα τους πρέπει να είναι πάντοτε εκφραστικά και εντυπωσιακά.

Εμείς βρήκαμε έξι ειδικά σχεδιασμένα μολύβια φρυδιών, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και περίσταση, χάρη στις καινοτόμες τους συνθέσεις και την άψογη εφαρμογή τους και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

  • Brow Now - Crayon à sourcils définition, Estee Lauder

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να βγείτε από τη θάλασσα ή την πισίνα και να διατηρήσετε το τέλειο, πλούσιο χρώμα των φρυδιών σας; Το Brow Now - Crayon à sourcils définition είναι ιδανικό για αυτές τις περιστάσεις χάρη στην αδιάβροχη τζελ μορφή του και την ανθεκτικότητα του, στοιχεία τα οποία χαρίζουν χρώμα στα φρύδια σας για δώδεκα ώρες. Παράλληλα, μπορείτε να τα περιποιηθείτε με μια μόνο κίνηση, αφού επάνω στο Brow Now - Crayon à sourcils définition της Estee Lauder υπάρχει και ενσωματωμένο βουρτσάκι. Φυσικό ή σοφιστικέ αποτέλεσμα με την απόχρωση που σας ταιριάζει! Βρείτε το Brow Now - Crayon à sourcils définition στις εξής αποχρώσεις: 03 Brunette, 04 Dark Brunette, 02 Light Brunette.

  • Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush, Urban Decay

Ενα ακόμα μολύβι φρυδιών που αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σας. Ιδανικό για όλες εσάς που εκτιμάτε την αξία των καλοσχηματισμένων και γεμάτων φρυδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με το Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush της Urban Decay μπορείτε να σχεδιάσετε την τέλεια καμπύλη φρυδιών και να γεμίσετε τα σημεία που είναι πιο αραιά. . Η αδιάβροχη σύνθεση του μολυβιού επιτρέπει την εύκολη χρήση του και εξασφαλίζει απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή μύτη του, που δίνει φυσικό τελείωμα στα φρύδια. Στα υπέρ του το βουρτσάκι του που θα τιθασεύει τα φρύδια σας και τα προετοιμάζει για το χρώμα, ενώ επειδή το μολύβι είναι μηχανικό,δεν χρειάζεστε ξύστρα. Βρείτε το Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush στις εξής αποχρώσεις: Taupe, Warm Brown, Dark, Neutral Brown.

  • Crayon Sourcils Naturels, Shiseido

Για εσάς που προσέχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στα φρύδια σας, το Crayon Sourcils Naturels από την Shiseido θα γίνει το αγαπημένο σας προϊόν. Είναι ένα σταθερό και εύκολο στη χρήση μολύβι φρυδιών, που τα επανασχεδιάζει, τονίζοντας τα με υπέροχο τρόπο. Οσο για τη σταθερότητά του; Η μεγάλη του διάρκεια θα σας ενθουσιάσει. Βρείτε το Crayon Sourcils Naturels στις εξής αποχρώσεις: BR 704 Blond Cendré, BR 602 Brun foncé, BR 603 Brun clair, GY 901 Gris.

  • Precisely My Brow Pencil, Benefit Cosmetics

Ενα εξαιρετικά λεπτό μολύβι που γεμίζει τα κενά των φρυδιών, χαρίζοντας ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, που έχει την όψη φυσικής τρίχας. Μικρές στρώσεις από το χρώμα που σας ταιριάζει θα κάνει την εικόνα τους ακόμα πιο πλούσια, χωρίς να σας μουτζουρώσει. Το ειδικό βουρτσάκι βοηθάει πολύ στην ομοιόμορφη εφαρμογή ενώ το μολύβι δεν χρειάζεται ξύσιμο. Βρείτε το Precisely My Brow Pencil της Benefit Cosmetics στις εξής αποχρώσεις: 05 Deep, 06 Deep, 04 Medium, 03 Medium, 02 Light, 01 Light.

  • Superfine Liner for Brows, Clinique

Αν σας αρέσουν τα λεπτά μολύβια φρυδιών, τότε το Superfine Liner for Brows της Clinique θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Είναι εύκολο στη χρήση και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τόσο το σχήμα, όσο και το χρώμα των φρυδιών είναι τέλεια. Η εξαιρετικά λεπτή μύτη του γεμίζει ακόμα και τα πιο μικρά κενά. Το χρώμα διαρκεί όλη μέρα. Βρείτε το Superfine Liner for Brows στις εξής αποχρώσεις: 03 Superfine Liner for Brows Deep Brown και 02 Superfine Liner for Brows Soft Brown.

  • Le Crayon Sourcils, Lancome

Το Le Crayon Sourcils διατίθεται σε 4 χρώματα για να ταιριάζει στην απόχρωση της κάθε επιδερμίδας και να δημιουργεί φυσικά όμορφα και δομημένα φρύδια, με τέλεια γραμμή. Το Le Crayon Sourcils είναι ένα διπλό μολύβι που διαθέτει μια χρωματιστή μύτη και βουρτσάκι για υπέροχα φρύδια σε όλες τις περιστάσεις. Η νέα, πιο πλούσια, σύνθεσή του σας επιτρέπει να το δουλέψετε σε γραμμές ή κουκκίδες, για ένα πιο «γλυκό» βλέμμα σας. Βρείτε το Le Crayon Sourcils της Lancome στις εξής αποχρώσεις: 020 Châtain, 010 Blond, 040 Noir, 030 Brun.