Facebook /Angela Blemmings
Facebook /Angela Blemmings
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ

Η απίστευτη γκάφα τεχνίτριας που έκανε κυριολεκτικά το πιο στρογγυλό μανικιούρ σε πελάτισσα


Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο εμείς οι γυναίκες δεν θα σταματήσουμε ποτέ να επενδύουμε χρόνο και χρήματα, αυτό είναι με βεβαιότητα η ομορφιά μας.

«Ο κόσμος να χαλάσει» βρισκόμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση των καλύτερων ινστιτούτων, που μας χαρίζουν μικρές στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

Κάθε μήνα περιμένουμε πώς και πώς τη στιγμή που θα αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των ειδικών που θα μας ανανεώσουν από την κορυφή ως τα νύχια -στην κυριολεξία.

Τι συμβαίνει όμως, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού στο αγαπημένο σου κέντρο αισθητικής κι εσύ από την πλευρά σου «καίγεσαι» να περιποιηθείς τα άκρα σου;

Το πιθανότερο είναι να επισκεφτείς κάποιο άλλο, που είτε θα στο έχουν συστήσει είτε θα το έχεις βρει τυχαία σε κάποιο κατάλογο με διευθύνσεις, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ένα σωστό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση της Εμα Τζόουνς από το Μάντσεστερ, η οποία κατέληξε να φύγει σχεδόν τρομοκρατημένη εξαιτίας ενός λάθους της τεχνίτριας νυχιών.

Η νεαρή γυναίκα, έκλεισε ραντεβού σε τοπικό nail bar θέλοντας να ανανεώσει το μανικιούρ της. Κατά την επίσκεψη της εκεί, ζήτησε ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα στα νύχια, τα λεγόμενα «round nails» που δεν είναι άλλα από τα στρογγυλεμένα στις άκρες νύχια -μια άκρως θηλυκή και κομψή επιλογή.

Για κακή της τύχη όμως η Τζόουνς «έπεσε» στα χέρια μιας τεχνίτριας που δεν κατάλαβε και τόσο καλά την απαίτηση της πελάτισσας της ή δεν ήξερε πώς να εφαρμόσει την τεχνική για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο σχήμα.

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τραγικό!

Facebook /Angela Blemmings
Facebook /Angela Blemmings

Η τεχνίτρια εφάρμοσε το ακρυλικό όχι μόνο στην επιφάνεια των νυχιών της Τζόουνς, αλλά και γύρω από αυτά, καλύπτοντας τις παρανυχίδες και δέρμα γύρω από τα νύχια, ακόμα και τη βάση τους!

«Ημουν εντελώς αφηρημένη όσο βρισκόμουν στο nail bar. Μιλούσαμε για τις εμπειρίες μου στην Τουρκία, γιατί μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου εκεί», δήλωσε η ίδια η Τζόουνς στο site Mama Mia.

Η γυναίκα, που αντιλήφθηκε τη ζημιά μόλις έφυγε από το συγκεκριμένο nail bar και αφού πλήρωσε 35 λίρες για αυτό το κατά τα άλλα υπέροχο μανικιούρ, απευθύνθηκε στη θεία της, Αντζελα Μπλέμινγκς, που εργάζεται ως μανικιουρίστ και προσπάθησε να διορθώσει αυτή την εικόνα των νυχιών της.

«Αυτό συνέβη όταν η πελάτισσα μου επισκέφθηκε ένα διαφορετικό κέντρο περιποίησης νυχιών στην περιοχή χωρίς να κάνει έρευνα», έγραψε η Μπλέμινγκς στη λεζάντα της φωτογραφίας στο λογαριασμό της στο Facebook και συμπλήρωσε ότι δεν πίστευε αυτό που έβλεπε και για αυτό το φωτογράφισε.

Εκτοτε, το «υπέροχο» μανικιούρ της Εμα Τζόουνς έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και μετρά 10.000 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια, μέσα από τα οποία οι χρήστες εκφράζουν τον τρόμο τους!

Πηγή φωτογραφιών: Facebook /Angela Blemmings