CΚ one summer -Ενα άρωμα για εκείνη κι εκείνον εμπνευσμένο από τη μαγεία της ερήμου | 0 bovary.gr
CΚ one summer -Ενα άρωμα για εκείνη κι εκείνον εμπνευσμένο από τη μαγεία της ερήμου | 0 bovary.gr
CALVIN KLEIN

CΚ one summer -Ενα άρωμα για εκείνη κι εκείνον εμπνευσμένο από τη μαγεία της ερήμου


Φρέσκο, δροσερό, ταυτόχρονα ζεστό και φλογερό. Το νέο limited edition ck one summer 2017 για γυναίκες και άντρες είναι ένα ταξίδι στη μοναδική ενέργεια του καλοκαιριού και την αχανή έκταση της ερήμου.

Το άρωμα-σύμβολο του Calvin Klein έρχεται ως συνέχεια των αρωμάτων ck one και μας καλεί σε μια ατέλειωτη γιορτή κατά τη διάρκεια του Burning Man Festival μέχρι το πρωί με φετινό προορισμό τη μαγική έρημο, το μέρος, όπου ήλιος και ουρανός γίνονται ένα με την χρυσή λευκή άμμο.

Οι νότες του κόκκινου – χρυσού σαφράν ορίζουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ το lime, το κίτρο και το άρωμα αγγουριού χαρίζουν ένα αίσθημα φρεσκάδας ενάντια στη φλογερή θερμότητα του εδάφους.

Το ck one summer γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο με το έντονο τρίο πικάντικου πιπεριού, τα οποία παντρεύονται με αρωματικά βότανα και το αναζωογονητικό άρωμα του ginger και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Ενα ζωντανό μπλε electric ντύνει το χαρακτηριστικό μπουκάλι του ck one summer, με το εντυπωσιακό 3D εφέ. Επάνω του αποτυπώνεται ο λαμπερός και καυτός ήλιος της ερήμου, ενώ το one summer logo προβάλλεται σε πρώτο πλάνο. Η γυάλινη υφή του είναι φτιαγμένη με ακτίνες ήλιου που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ανατολής.