Shiseido Eye Collection: Η νέα συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την τέχνη της καλλιγραφίας | 0 bovary.gr
Shiseido Eye Collection: Η νέα συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την τέχνη της καλλιγραφίας | 0 bovary.gr
SHISEIDO

Shiseido Eye Collection: Η νέα συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την τέχνη της καλλιγραφίας


Οταν η τέχνη του μακιγιάζ ενώνεται με αυτή της καλλιγραφίας, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό και η Shiseido το απέδειξε μέσα από το λανσάρισμα της νέας της συλλογής μακιγιάζ Shiseido Eye Collection.

Η διάσημη μπουτίκ Colette στο κέντρο του Παρισιού γέμισε στις 4 Ιουλίου με έξι μοναδικά εικαστικά ομορφιάς.

Για το ξεχωριστό αυτό λανσάρισμα η Shiseido προσκάλεσε τον καλλιγράφο Nicolas Oucherin, ο οποίος έκανε μια σύγχρονη προσέγγιση και χρησιμοποιώντας ως μόνα του εργαλεία τα eyeliners και τα πινέλα με Ιαπωνικό στυλ, ανέτρεξε στην ταυτότητα της χώρας προέλευσης του Οίκου.

Ο φακός των Antoine και Charlie απαθανάτισε αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες ομορφιάς. Τα μαγευτικά, γραφικά, στροβιλιστικά σχέδιά του εφαρμόστηκαν στα πρόσωπα των μοντέλων Gabi de Vitry και Alice Aufray, τονίζοντας την ομορφιά τους με την πολύτιμη βοήθεια της makeup artist Natsuki Oneyama.

Στα πλαίσια της αποκάλυψης της νέας συλλογής Eye Collection της Shiseido, τα Inkstroke Eyeliners αποτίουν φόρο τιμής σε αυτή την παραδοσιακή τέχνη της καλλιγραφίας, με εξαιρετικά ακριβή εργαλεία που απελευθερώνουν την καλλιτεχνική δημιουργικότητα.  

Με τις έξι φανταστικές αποχρώσεις τους και την αιθέρια υφή τους χαρίζουν ένα διάφανο και φωτεινό τελείωμα. Τα Paperlights Cream Eye Color θυμίζουν το χαρτί washi, που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για τη δημιουργία φαναριών.

Για να τονίσει τα μάτια – «τον καθρέφτη της ψυχής» - η νέα Full-Lash Multi-Dimension Mascara διαθέτει ένα βουρτσάκι που περιστρέφεται 30°, χαρίζοντας πιο γεμάτες, πιο πυκνές και με τέλεια καμπύλη βλεφαρίδες.

Η αγαπημένη σε όλες τις γυναίκες Shiseido παραμένει πιστή στην Ιαπωνική κληρονομιά της και η νέα της συλλογή, επανασυστήνει τους Ιαπωνικούς κώδικες με μοντέρνο τρόπο, εξυψώνοντας την ομορφιά στο επίπεδο μιας νέας μορφής τέχνης.