Desigual Fresh Bloom -Εκρηξη χρώματος, λουλουδιών και χαράς σε ένα μπουκάλι! | 0 bovary.gr
Desigual Fresh Bloom -Εκρηξη χρώματος, λουλουδιών και χαράς σε ένα μπουκάλι! | 0 bovary.gr
DESINGUAL

Desigual Fresh Bloom -Εκρηξη χρώματος, λουλουδιών και χαράς σε ένα μπουκάλι!


Σε μια εποχή του χρόνου, το φθινόπωρο, που όλα γύρω μας αρχίζουν να μοιάζουν μονότονα, μουντά και αδιάφορα, ο οίκος Desigual μας ταρακουνάει και μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη γεμάτη με τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητα των λουλουδιών.

Παραμένοντας πιστός στο DNA της μάρκας και στην επιθυμία του οίκου να δημιουργεί, συνδυάζει τα αισθησιακά wild raspberries με σταγόνες εξωτικού mangosteen από τροπικά μέρη, ενώνει στην καρδιά του το θηλυκό γιασεμί Sambac με τη γλυκύτητα και τη δύναμη του May Rose. Σαγηνεύει με σανδαλόξυλο και κέδρο στη βάση.

Το αποτέλεσμα;

Ο οίκος δημιουργεί το νέο του άρωμα Desigual Fresh Bloom, που θα «ντύσει» το δέρμα σας τη νέα σεζόν, βάζοντας στην καθημερινότητα σας ζωντανές και χυμώδεις νότες χαράς!

Η δύναμη του φούξια και των κοραλλιογενών αποχρώσεων στέλνουν το πρώτο μήνυμα του νέου αρώματος Desigual: There is fun in here.

Το γεμάτο χρώμα μπουκάλι του Fresh Bloom, ντύνεται με ένα τεράστιο λουλούδι που εισβάλλει σε μια μεγαλοπρεπή κοραλλιογενή σφαίρα, ενώ τα εμβληματικά print patterns/σχέδια του οίκου κυριαρχούν στην συσκευασία: Κοραλί, κίτρινες και φούξια αποχρώσεις γεμίζουν αυτό το γυναικείο άρωμα με ενέργεια

Πρόκειται για μια γιορτή της θηλυκότητας με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του οίκου Desigual!

Ανακαλύψτε το στα καταστήματα καλλυντικών από το Σεπτέμβριο 2017.