Eternity summer -Το νέο limited edition άρωμα του Calvin Klein αιχμαλωτίζει το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα | 0 bovary.gr
Eternity summer -Το νέο limited edition άρωμα του Calvin Klein αιχμαλωτίζει το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα | 0 bovary.gr
CALVIN KLEIN

Eternity summer -Το νέο limited edition άρωμα του Calvin Klein αιχμαλωτίζει το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα


Floral, φρέσκο, σαγηνευτικό. Το νέο limited edition άρωμα του οίκου ξυπνάει τις αισθήσεις μας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή μαγεία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Αν είσαι ρομαντικός χαρακτήρας απλά θα το λατρέψεις!

Το Eternity summer για άντρες και γυναίκες, που παρουσιάζει ο οίκος Calvin Klein, σας «τοποθετεί» σε ένα καλοκαιρινό απόγευμα στην καρδιά της ερήμου την ώρα που ο ήλιος δύει.

Ενα ερωτευμένο ζευγάρι χαζεύει το ηλιοβασίλεμα και το μόνο που νιώθουν είναι η ζεστασιά του καυτού ήλιου που σιγά σιγά δίνει την θέση του στο δροσερό αεράκι της νύχτας. Αυτή είναι η στιγμή της απόλυτης ηρεμίας, μια στιγμή που το Eternity summer αιχμαλωτίζει και σας καλεί να την γνωρίσετε, δίνοντας μοναδικό άρωμα στις πιο ρομαντικές και τρυφερές σας καλοκαιρινές στιγμές.

Το νέο limited edition άρωμα του οίκου έρχεται σαν συνέχεια της σειράς Eternity, η οποία κάθε καλοκαίρι λανσάρει καινούρια προϊόντα δίνοντας νέα ερμηνεία στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

ETERNITY summer Calvin Klein for women

Με άσπρο περγαμόντο και τριαντάφυλλο της ερήμου στην κορυφή του Οsmathus, watery accord, σαφράν στην καρδιά, Olibanum, σανδαλόξυλο, μόσχος στη βάση του, το Eternity summer Calvin Klein for women έχει floral τόνους, είναι φρέσκο, σαγηνευτικό, είναι ένα άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις χαρίζοντας μια ισορροπημένη αντίθεση μεταξύ των floral και ρευστών στοιχείων με τα ζεστά κι αισθησιακά.

Eternity summer Calvin Klein for men

Με λάδι περγαμόντου, φασκόμηλο, ginger στην κορυφή, βιολέτα, γιασεμί, νερό καρύδας στην καρδιά του και σανδαλόξυλο, vetiver oil, μόσχος στη βάση, το Eternity summer Calvin Klein for men αποπνέει τον αισθησιακό και συναρπαστικό συνδυασμό του ζεστού καλοκαιριού με την δροσιά που έρχεται όταν ο ήλιος δύει. Είναι ένας συνδυασμός αισθησιακής χαλάρωσης και ανέμελης ευτυχίας.

Το μπουκάλι

Το ETERNITY summer Calvin Klein δίνει μια νέα διάσταση στο χαρακτηριστικό μπουκάλι του ETERNITY χαρίζοντας μια καλοκαιρινή πινελιά εμπνευσμένη από τα έντονα χρώματα του ορίζοντα της ερήμου την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το μπουκάλι είναι φωτεινό με δυνατές μπλε σκιές που μπλέκονται στους πλούσιους πορτοκαλί τόνους του.