Facebook /PatMcGrathReal
Facebook /PatMcGrathReal
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ VOGUE

H Pat McGrath είναι επισήμως η νέα beauty editor της Βρετανικής Vogue


Οι γυναίκες που παρακολουθούν με πάθος το χώρο της μόδας και της ομορφιάς έχουν γνωρίσει την Pat McGrath μέσα από τα looks στα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας, τις εταιρείες καλλυντικών στις οποίες έχει εργαστεί ως Creative Director, αλλά και τα δικά της μοναδικά προϊόντα.

Πλέον όμως, η ταλαντούχα make up artist αναλαμβάνει ένα νέο, εξίσου δημιουργικό και πολύτιμο για την ομορφιά ρόλο.

Μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο νέος Editor-in-Chief της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, o οποίος ανέλαβε τα ηνία της μετά την Alexandra Shulman που βρίσκονταν στην θέση αυτή από το 1992, η Pat McGrath «διορίστηκε» ως νέα Beauty Editor-at-Large και αυτό θα ισχύει από την 1η Αυγούστου.

Η Pat McGrath είναι γνωστό, πως βάλει την υπογραφή της στο μακιγιάζ για περισσότερα από 300 εξώφυλλα της Vogue στην Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία ενώ η πρώτη της δουλειά έγινε για την βρετανική Vogue στα 90's.

Η ίδια δήλωσε για το συγκεκριμένο ρόλο που της ανατέθηκε από τον Edward Enninful με ενθουσιασμό:

«Είναι τιμή να είμαι μέρος του οράματος που αγαπημένου μου φίλου Edward για την βρετανική Vogue. Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να δουλέψω στενά με τους καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου, στιλίστες, φωτογράφους, μοντέλα και δημιουργικούς επαγγελματίες. Και τώρα, είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος αυτής της μοναδικής ομάδας της Vogue!».

Ο νέος Editor-in-Chief της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, έχει φροντίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή του στο περιοδικό να δημιουργήσει μια ομάδα με εξαιρετικούς επαγγελματίες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ονόματα, όπως η Grace Coddington της Αμερικάνικης Vogue, o σκηνοθέτης Steve McQueen, αλλά και τα μοντέλα Kate Moss, Naomi Campbell και Adwoa Aboah, που θα λειτουργούν ως contributors.

Τέλος, παράλληλα με την νέα Beauty Editor-at-Large, Pat McGrath, στον τομέα της ομορφιάς θα εργάζονται κι άλλοι beauty editors, όπως η Charlotte Tilbury που έχει το δικό της cosmetics brand, ο hairstylist Guido Palau, αλλά και οι Sam McKnight και Val Garland.