apimages
apimages
YSL BEAUTY

Ο οίκος YSL Beauty υποδέχεται τη Zoe Kravitz ως νέα πρέσβειρα μακιγιάζ


Η Zoe Kravitz είναι μια πραγματική καλλιτέχνης. Μια ταλαντούχα ηθοποιός (θυμήσου την επιτυχία της στο τηλεοπτικό Big Little Lies) και εκπληκτική ερμηνεύτρια, που κατάφερε να αφήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της καριέρας της τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς.

Χάρη στην τόλμη, την αυθεντικότητα και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει ο χαρακτήρας της, το απαράμιλλο στιλ της που έχει αποθεωθεί από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας γιατί μέσα από αυτό καταφέρνει και ανατρέπει τα στερεότυπα και δημιουργεί looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της, η 28χρονη κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet αναλαμβάνει έναν ακόμα σπουδαίο και μεγάλο ρόλο.

Επειτα από σχετική ανακοίνωση, η Zoe Kravitz έχοντας υπάρξει μούσα YSL Beauty στην Αμερική, αποτελεί πια τη νέα πρέσβειρα μακιγιάζ του διάσημου οίκου ομορφιάς YSL Beauty και έχει ήδη μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και συγκεκριμένα στους λογαριασμούς της, τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή του πιο ανατρεπτικού brand στο χώρο της ομορφιάς.

Η ίδια η σταρ δήλωσε για τη συνεργασία της με τον οίκο YSL Beauty:

«Ο οίκος ομορφιάς YSL ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου μάρκες. Η ικανότητά να συνδυάζεις τα πιο κομψά στιλ με μια δόση ανατρεπτικότατης ήταν για μένα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστείς μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο - αντίθετα όλα είναι τολμηρά και δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτή τη θρυλική και διαχρονική μάρκα.»

Η Zoe Kravitz έχοντας επίσης υπάρξει πρωταγωνίστρια του πρότζεκτ του οίκου YSL Beauty «Before the Light», το οποίο παρουσιάζει ταλαντούχους μουσικούς από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί τη δύναμη του μακιγιάζ για να εκφράσει και να αποκαλύψει τη προσωπικότητά της στην σκηνή κι έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Variety σαν μια από τις ηθοποιούς που «αξίζει να παρακολουθήσεις».

Ενα ανερχόμενο αστέρι, ένα icon που μεταδίδει το μήνυμα της σύγχρονης πολυτέλειας με κάθε της εμφάνιση και ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Zoe Kravitz γοητεύει και μπαίνει στην οικογένεια του οίκου YSL Beauty για να βάλει τη δική της σφραγίδα.