@chanel
@chanel
GABRIELLE CHANEL

Gabrielle -Στα παρασκήνια του σποτ για το νέο άρωμα του οίκου Chanel


Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του διαφημιστικού φιλμ για το εμπνευσμένο από την αυτοπεποίθηση, το πάθος, τον επαναστατικό χαρακτήρα της ίδιας της Gabrielle, ομώνυμο άρωμα του οίκου Chanel, ο γαλλικός οίκος μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο για το φιλμ της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος, Gabrielle, βρίσκεται η Kristen Stewart, η ενσάρκωση της νέας εκδοχής της Gabrielle Chanel. Η επιλογή αυτού του προσώπου άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή: ελεύθερο πνεύμα και η ίδια, αντισυμβατική, με ιδιαίτερη ομορφιά, δυναμική, αποφασιστική, συγκεντρώνει όλα όσα πρεσβεύει η Chanel από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός μας καλεί σε ένα ταξίδι στις νότες αλλά και το χαρακτήρα του Gabrielle Chanel και μιλά στην Caroline de Maigret (πρωταγωνίστησε στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE) για το νέο άρωμα το οίκου, την διαδικασία των γυρισμάτων και την ακτιβιστική της δράση σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο break των γυρισμάτων.

Με διάθεση χαλαρή και κάζουαλ εμφάνιση η Caroline de Maigret δίνει το «παρών» στο Λος Αντζελες και πλησιάζει το meeting point τους. Αφού πρώτα συστηθεί στους υπεύθυνους ασφαλείας και επιβεβαιώσει τη γαλλική της καταγωγή, περνά την είσοδο και κατευθύνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ο φακός της κάμερας στρέφεται στην Kristen Stewart και το ατμοσφαιρικό σκηνικό κι έπειτα, οι δυο αγαπημένες γυναίκες του οίκου Chanel ξεκινούν την κουβέντα τους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

 

 

H Kristen Stewart περιγράφει τη διαδικασία των γυρισμάτων. Το διαφημιστικό φιλμ είναι όπως λέει η ίδια γεμάτο δράση. Είναι τολμηρό, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Κι αν ακόμη ένιωθε αρκετά ντροπαλή στην αρχή των γυρισμάτων, μόλις αυτά ξεκίνησαν, η ντροπή εξαφανίστηκε.

«Νόμιζα ότι θα σπάσεις τη μέση σου στην πραγματικότητα», σχολιάζει με χιούμορ η Caroline de Maigret, αναφερόμενη σε μια σκηνή κατά την οποία η Kristen Stewart τεντώνει το πόδι της πέρα από το σώμα της.

Μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα σταρ του κινηματογράφου παραδέχεται ότι είναι μια γυναίκα που δεν βάζει όρια και συμπληρώνει πως το άρωμα Gabrielle Chanel είναι εμπνευσμένο από την ίδια την ιδρύτρια του οίκου.

«Gabrielle είναι το πραγματικό όνομα της, πριν βρει την Coco. Είναι το πρώτο νέο άρωμα που λανσάρει ο οίκος μετά από 15 περίπου χρόνια», εξηγεί.

Πριν το τέλος του αποκαλυπτικού βίντεο, η Kristen Stewart μιλάει για την ακτιβιστική της δράση.

«Θέλω να κάνω πράγματα που έχουν κάποιο σκοπό, που είναι τίμια. Θέλω να σταματήσω το θόρυβο. Ο μόνος λόγος που η τέχνη υπάρχει είναι επειδή πρέπει να πεις όλα αυτά τα πράγματα για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αν το αισθάνεσαι, κάνε το τώρα!»

@chanel
@chanel

Ο φακός της κάμερας μας μεταφέρει στην επόμενη σκηνή. Η Caroline de Maigret συναντά τον σκηνοθέτη του διαφημιστικού φιλμ για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel, Ringan Ledwidge, ο οποίος μιλάει για την πρωταγωνίστρια του φιλμ αλλά και τα γυρίσματα.

«Οταν έρχεται στο γύρισμα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Εχει πάει ένα βήμα πιο πέρα από ότι φανταζόμουν. Είναι καταπληκτική. Οταν έμαθα ότι η Kristen παίρνει μέρος σε αυτό, σκέφτηκα ότι αυτό είναι μια ευκαιρία για να κάνω κάτι ξεχωριστό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο. Ως σκηνοθέτης αυτό είναι που σε κάνει τότε να αισθανθείς ενθουσιασμό και να ξεχάσεις τα πάντα. Ολο αυτό που ήθελα να εκφράσω μέσα από το φιλμ είναι η απελευθέρωση. Ενα παγκόσμιο μήνυμα για τις γυναίκες», λέει ο Ringan Ledwidge.

Δείτε το δεύτερο behind the scenes video του οίκου Chanel για το νέο δυναμικό και θηλυκό άρωμα Gabrielle.

 

 

#TheCHANELGABRIELLEfragrance

#GabrielleChanel

#ChanelFragrance