apimages
apimages
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ ματιών εμπνευσμένο από τα catwalks –6 προϊόντα για έντονο βλέμμα


Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στις Εβδομάδες Μόδας που «έτρεξαν» το προηγούμενο διάστημα στις διασημότερες μητροπόλεις του κόσμου κι έστρεψαν όλα τα φώτα επάνω τους, χάρη στις νέες προτάσεις μόδας και ομορφιάς για τη σεζόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2017 -2018, αναδεικνύουμε εκείνο το μακιγιάζ που πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες και δεν είναι άλλο από αυτό των ματιών.

Σπουδαίοι σχεδιαστές αντλώντας έμπνευση από τα πράγματα γύρω τους, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη το natural look και μέσα από τη δημιουργική τους πινελιά να επαναπροσδιορίσουν τα χρώματα και τις γραμμές που τονίζουν το βλέμμα.

Το μακιγιάζ των ματιών απελευθερώνεται αυτή τη σεζόν από το κλασικό -αλλά πάντοτε διαχρονικό- μαύρο χρώμα και μεταπηδά σε μια πιο ζωηρή, δροσερή, ευφάνταστη και «αισιόδοξη» παλέτα.

Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τα beauty looks των μοντέλων στις πασαρέλες του εξωτερικού έπαιξαν με έντονες αποχρώσεις και τις συνδύασαν σε άκρως φουτουριστικά, μοντέρνα και artistic μακιγιάζ ματιών, που αποτελούσαν το statement σε κάθε εμφάνιση.

apimages
apimages

Το χρώμα λοιπόν είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν που υποδεχτήκαμε. Και παρά το γεγονός, ότι τα beauty looks των διασημότερων οίκων υψηλής ραπτικής μπορεί να φαίνονται αρκετά extreme για να τα υιοθετήσετε, υπάρχει ένας τρόπος να τα «μεταφράσετε» επιλέγοντας φωτεινά και παιχνιδιάρικα χρώματα για ένα από τα βασικότερα προϊόντα του νεσεσέρ σας, το eyeliner.

apimages
apimages

Κάντε την αρχή με τα παρακάτω αγαπημένα μας eyeliners!

  • Diorliner ,Fluid Eyeliner 798 Brun -Dior

Ο οίκος Dior δημιούργησε ένα eyeliner σε μορφή στιλό, που με ένα κλικ χαρίζει ακριβές περίγραμμα και μία ξεκάθαρη γραμμή. Το Diorliner αφήνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα που χρειάζεστε επάνω στα μάτια σας. Εχει υγρή σύνθεση και είναι σταθερό. Αφού το ανακινήσετε, αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε το ντισπένσερ δύο ή τρεις φορές για να γεμίσει το πινέλο.

  • Artliner 03 Blue -Lancome

Το Artliner της Lancome χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η μύτη του από αφρό είναι πολύ μαλακή και εξαιρετικά απαλή, ώστε το Artliner να σχεδιάζει στο όριο των βλεφαρίδων μια έντονη και ματ γραμμή, με μία μόνο κίνηση, που δεν χρειάζεται διορθώσεις. Οι πλούσιες χρωστικές του επιτρέπουν έντονο και ευέλικτο μακιγιάζ με τέλειο κράτημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα look αιλουροειδούς. Περάστε απαλά το πινέλο κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων.

  • Shocking - Eyeliner Effet Faux Cils N°04 Deep Green -Yves Saint Laurent

Ο οίκος Yves Saint Laurent διαθέτει ένα ξεχωριστό προϊόν σε μορφή μαρκαδόρου για έντονο βλέμμα. Το Shocking - Eyeliner Effet Faux Cils τονίζει και αναδεικνύει το βλέμμα, χαρίζοντας ένα έντονο και πλούσιο αποτέλεσμα. Η χρήση του είναι εύκολη και η εφαρμογή του ακριβής.

  • Rollerwheel Liquid Liner Μπλε Royal -MAC

Το Rollerwheel Liquid Liner από την εταιρεία MAC είναι ένα eyeliner που διαθέτει πρωτοποριακό applicator με περιστρεφόμενο τροχό για τέλεια και πανεύκολη εφαρμογή στα μάτια. Ακόμη, το πρωτοποριακό applicator με τον περιστρεφόμενο τροχό κρατάει την ιδανική ποσότητα προϊόντος για να προσφέρει εύκολη, συνεχόμενη εφαρμογή χρώματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτές καθορισμένες γραμμές, έντονα γεωμετρικά look ή το κλασσικό cat eye. Είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις και σε ματ ή λαμπερό τελείωμα. Εμείς επιλέξαμε το μπλε royal.

  • Push-up liner Lash-hugging, Gel liner pen Violet Intense -Benefit

Πρόκειται για ένα gel eyeliner υψηλής ακρίβειας σε στυλό από την εταιρεία Benefit. Είναι ματ και αδιάβροχο, δεν τρέχει, δεν μαζεύεται στις πτυχές και δεν στεγνώνει για 24 ώρες. Για να το χρησιμοποιήσετε, αρκεί να τοποθετήστε τη μύτη στη βάση των βλεφαρίδων σας και να σύρετε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, από την εξωτερική ή την εσωτερική γωνία του ματιού.

  • Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner -Urban Decay

Για ακόμα πιο girly διάθεση επιλέξαμε το Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner -Junkshow από την -Urban Decay. Ενα αδιάβροχο eyeliner με υγρή μορφή, εύκολο στην εφαρμογή χάρη στη λεπτή μύτη του πινέλου που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε στην εντέλεια, από πολύ λεπτές έως πιο παχιές γραμμές, σε απίστευτα έντονα χρώματα και σύνθεση που στεγνώνει στο λεπτό και διαρκεί όλη τη μέρα.