Η συνεργασία της Rossy de Palma με την Mac Cosmetics /Apimages
Η συνεργασία της Rossy de Palma με την Mac Cosmetics /Apimages
MAC COSMETICS

Η Rossy de Palma βάζει την εξωτική της φινέτσα σε μια limited edition συλλογή της Mac Cosmetics


Η Ισπανίδα ηθοποιός και μούσα του Αλμοδόβαρ, η γυναίκα που αγαπήθηκε από τους φίλους του κινηματογράφου όχι μόνο μέσα από το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και μέσα από τις «τέλειες ατέλειες» του προσώπου της και τη χαρακτηριστική της φωνή, βάζει την εκκεντρική της πινελιά στον κόσμο της ομορφιάς χάρη στη συνεργασία της με την Mac Cosmetics.

Η capsule M.A.C x Rossy de Palma συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον κυβισμό και περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ με έντονα χρώματα, που υπόσχονται να κάνουν τη σεζόν φθινόπωρο 2017 ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.

Δημιουργική, αυθεντική, ασυγκράτητη, εκκεντρική και πολύχρωμη (αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στις εμφανίσεις της) είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Rossy de Palma, τα οποία η ίδια προσπάθησε να δώσει και στη συλλογή που υπογράφει για την Mac Cosmetics.

Η M.A.C x Rossy de Palma capsule συλλογή θα περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ σε λαμπερές συσκευασίες, που θα είναι διακοσμημένες με σχέδια -σκίτσα εμπνευσμένα από την ρομαντική γοητεία της ηθοποιού ενώ άλλες θα έχουν επάνω μια αφηρημένη εκδοχή του προσώπου της. Παράλληλα στο logo των προϊόντων μακιγιάζ της συλλογής θα υπάρχει η υπογραφή της Rossy de Palma.

Αν έχετε αγωνία για τα χρώματα, θα υπάρχει για παράδειγμα παλέτα την οποία θα τη συνθέτουν σκιές ματιών σε φωτεινό ροζ, pearly πράσινο, μαύρο με glitter, μοβ και night blue, αλλά και ματ lipsticks σε φωτεινό και ζωηρό κόκκινο, σκούρο δαμασκηνί και μοβ.

Η συλλογή της ηθοποιού σε συνεργασία με την Mac Cosmetics θα κυκλοφορήσει από τον Οκτώβριο στα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και online, με τις τιμές να κυμαίνονται από τα 19.50 ευρώ μέχρι τα 40 ευρώ.