Νέα NIVEA Q10 Plus C για αντιρυτιδική δράση & αναπλήρωση ενέργειας | 0 bovary.gr
Νέα NIVEA Q10 Plus C για αντιρυτιδική δράση & αναπλήρωση ενέργειας | 0 bovary.gr
04|10|2017 18:59
SHARE
NIVEA Q10 PLUS C

Νέα NIVEA Q10 Plus C για αντιρυτιδική δράση & αναπλήρωση ενέργειας


Η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα δρα αποτελεσματικά κατά των πρώτων ρυτίδων έκφρασης.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν στο τέλος της ημέρας να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι εξουθενωμένη.

Η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί κάπου μεταξύ των υποχρεώσεων στο γραφείο, των απαιτήσεων του σπιτιού και των δραστηριοτήτων της έντονης καθημερινότητάς σου.

Μήπως ως αποτέλεσμα νιώθεις την επιδερμίδα σου θαμπή και κουρασμένη, παρά το νεαρό της ηλικίας σου, ενώ οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης κάνουν δειλά την εμφάνισή τους;

Φέτος, η NIVEA καινοτομεί για ακόμη μία φορά για να δώσει στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της ενέργεια και φρεσκάδα. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C για Αντιρυτιδική Δράση & Αναπλήρωση Ενέργειας συνδυάζει ευεργετικές ιδιότητες δύο ισχυρών  αντιοξειδωτικών: συνένζυμο Q10 και αγνή βιταμίνη C, και έρχεται να δώσει τέλος στην κουρασμένη όψη. Η σειρά περιλαμβάνει τρία προϊόντα, Κρέμα Ύπνου, Κρέμα Ημέρας και θεραπεία ματιών.

«Eκρηξη Ενέργειας» Βιταμίνης C σε συνδυασμό με τη Q10, είναι το μυστικό της NIVEA Q10 plus C

Η νέα σειρά NIVEA Q10 plus C για Αντιρυτιδική Δράση & Αναπλήρωση Ενέργειας αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπό μας, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. 

Το μυστικό «κρύβεται» στα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει η νέα σειρά: «αγνή» βιταμίνη C και συνένζυμο Q10. Η βιταμίνη C είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη μείωση φλεγμονών της επιδερμίδας, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας, παράλληλα, τα κύτταρα να «αναπνεύσουν». 

Το συνένζυμο Q10 είναι ένα πολύ δραστικό συνένζυμο που υπάρχει και φυσικά στην επιδερμίδα μας. Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδά του μειώνονται αφήνοντας την επιδερμίδα με όλο και λιγότερη ενέργεια. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση της νέας σειράς αναπληρώνει την επιδερμίδα με το συνένζυμο, που αρχίζει και φθίνει με τα χρόνια. 

Ο δυνατός συνδυασμός αυτών των δύο ισχυρών συστατικών είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη νέα σειρά Q10 plus C.

Η βιταμίνη C, είναι το συστατικό που χαρίζει λάμψη στην θαμπή όψη της επιδερμίδας ενώ το γνωστό για την αντιρυτιδική του δράση συνένζυμο Q10 είναι αυτό που ανακουφίζει από τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Σύμφωνα με  έρευνες, ο συνδυασμός του Q10 με τη βιταμίνη C είναι πιο αποτελεσματικός στην τόνωση κι αναπνοή των κυττάρων της επιδερμίδας καθώς και στο μεταβολισμό της ενέργειας από ότι το συνένζυμο Q10 μόνο του.