wet n wild
wet n wild
14|10|2017 11:00
SHARE
DIANDRA FORREST

Μοντέλο αλμπίνος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία σε καμπάνια ομορφιάς


Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες εταιρείες μόδας και ομορφιάς, χρησιμοποιούν αντισυμβατικά μοντέλα στις καμπάνιες τους. Και η Wet n' Wild έκανε το ίδιο. 

Θέλοντας να απευθυνθεί σε όλες, μα όλες, τις γυναίκες και να προωθήσει τη διαφορετικότητα, η εταιρεία Wet n' Wild, σπάει τα παγιωμένα πρότυπα ομορφιάς. Έτσι, για την καμπάνια της τελευταίας συλλογής μακιγιάζ, επιστράτευσε 5 μοντέλα που ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα πρότυπα για να γίνουν τα κεντρικά πρόσωπα του Breaking Beauty Campaign Ανάμεσα τους και η Diandra Forrest μια γυναίκα αλμπίνος. 

 

 

Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία καλλυντικών χρησιμοποιεί αλμπίνο ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια, πράγμα που ανεβάζει τον πήχη στην κατάρριψη των στάνταρ ομορφιάς, ακόμα πιο ψηλά. 

Όσον αφορά τη Diandra, μπορεί να την έχετε ξαναδεί. Έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Τώρα, είναι ένα από τα 5 μοντέλα της Wet n Wild τα οποία συμφωνούν με τους κανόνες βιωσιμότητας ενώ η νέα τους συλλογή πρόκειται να είναι ιδιαίτερα οικονομική. 

 

 

Οι υπόλοιπες γυναίκες μοντέλα που συμμετέχουν στην καμπάνια Breaking Beauty είναι η Michelle Zauner, μια μουσικός με ρίζες από Αμερική και από Ασία, η Briana Marquez, μια Ολυμπιονίκης αρσιβαρίστρια που έγινε μοντέλο, η Mama Caxx μια γυναίκα που υπερσπίζεται τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ και η Valentijn de Hingh, το transgender μοντέλο από τη Γερμανία. «Το να είμαι κομμάτι μιας τόσο μεγάλης καμπάνιας ομορφιάς εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα: να δώσω στον αλμπινισμό μια πιο φυσιολογική διάσταση από αυτή με την οποία παρουσιάζεται», δήλωσε η Diandra στο refinery29.com. 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η χρήση της από την εταιρεία Wet n' Wild για την νέα καμπάνια δεν είναι τυχαία. Στη νεά συλλογή, μια από τις αποχρώσεις make-up είναι φτιαγμένη ειδικά για γυναίκες με τόσο ανοιχτόχρωμο δέρμα και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η Diandra. 

«Η απόχρωση με τον αριθμό 20 όντως με κάνει να νιώθω όμορφα. Με κάνει να νιώθω άνετα!»