shutterstock
shutterstock
ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΒΛΕΜΜΑ

Το ενός λεπτού τρικ ομορφιάς που κάνουν οι Γαλλίδες το πρωί για φρέσκο βλέμμα


Τελικά το να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια δεν χρειάζεται πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.

Τι θέλει μια γυναίκα όταν φεύγει το πρωί από το σπίτι της; Να φύγει στην ώρα της για να τα προλάβει όλα. Εντάξει, αλλά μετά από αυτό; Πιθανότατα, να αποπνέει φρεσκάδα.

Μας αρέσει να έχουμε λαμπερό δέρμα και καθαρό βλέμμα. Άλλωστε σε ποια γυναίκα αρέσει να κυκλοφορεί μισονυσταγμένη και με τα σημάδια του ύπνου στο πρόσωπό της (εκτός αν είναι φοιτήτρια και προσπαθεί να προλάβει τη διάλεξη των 9);  

Οι Γαλλίδες (τις οποίες είναι λες και τις έριξε κάποιος στο βαρέλι με τη φρεσκάδα και το chicness) έχουν βρει τον τρόπο να δείχνουν φρέσκιες ακόμα κι αν έχουν ένα τέταρτο στη διάθεση στους για να ετοιμαστούν. Ετσι, στην καθημερινή beauty ρουτίνα τους (ή ακόμα κι αν δεν έχουν χρόνο γι' αυτή), υπάρχει μια κίνηση στο μακιγιάζ που ποτέ δεν παραλείπουν. 
 

Instagram/LouiseFollain
Instagram/LouiseFollain

Μάσκαρα. Αυτό είναι το μυστικό τους. Αλλά όχι μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Το μυστικό που κάνει τη διαφορά είναι να εφαρμόζετε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες. 

Το συγκεκριμένο τιπ ομορφιάς είναι καθημερινή τακτική της γαλλίδας μοντέλου Louise Follain την οποία πολύ συχνά παρομοιάζουν με την Jane Birkin. Απλώνοντας αρκετές δόσεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες, το βλέμμα «ανοίγει» ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ όμορφη ρετρό αίσθηση που θυμίζει τις γυναίκες της δεκαετίας του 60' και του 70'. 

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες του Follain στο Instagram, τονίζοντας έτσι το βλέμμα και συνδυάζοντας το με ελαφρώς κόκκινα χείλη, ακόμα κι αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ή να φτιάξετε τα μαλλιά σας, σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.