Calvin Klein
Calvin Klein
23|10|2017 13:07
SHARE
CALVIN KLEIN

Ο Οίκος Calvin Klein παρουσίασε το ολοκαίνουργιο άρωμα Eternity και καλωσόρισε δύο νέα πρόσωπα


Η Calvin Klein, Inc ανακοίνωσε πως ο οίκος CALVIN KLEIN παρέθεσε ιδιωτικό cocktail πάρτι και δείπνο με αφορμή τον εορτασμό της παρουσίασης της νέας παγκόσμιας καμπάνιας για το άρωμα ETERNITY CALVIN KLEIN. 

Ταυτόχρονα ο διάσημος οίκος καλωσόρισε και επίσημα τα δύο νέα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, τον ταλαντούχο ηθοποιό Jake Gyllenhaal και το πανέμορφο μοντέλο Liya Kebede.

Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιωτικό loft στο Soho, με ατμόσφαιρα που παρέπεμπε στο ήρεμο, οικείο περιβάλλον που παρουσιάζεται και στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας.

Οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να γνωρίσουν τη νέα καμπάνια μέσω οθονών και προβολών του ποιήματος του E.E. Cummings «Κουβαλώ την καρδιά σου μαζί μου, την κουβαλώ στην καρδιά μου», στίχους από το οποίο και απαγγέλουν ο Gyllenhaal και η Kebede στο ίδιο το τηλεοπτικό σποτ.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων παρευρέθηκαν ο Chief Creative Officer του οίκου CALVIN KLEIN Raf Simons, η Maggie Gyllenhaal, ο Kyle MacLachlan + η Desiree Gruber,ο Mario Sorrenti + η Mary Frey, η Helena Christensen και η Julia Nobis.