Shutterstock
Shutterstock
Clarins

Τοgether We Make The Difference-Η εκστρατεία της Clarins ενάντια στην αρθρίτιδα


H  διάσημη εταιρία καλλυντικών μοιράζεται την ιστορία της και μας καλεί να  συμμετέχουμε στην νέα εκστρατεία της.

Με έμπνευση απ΄την σύζυγο του και ιδρύτρια της γνωστής εταιρίας Clarins, ο Jacques Courtin-Clarins, απογοητευμένος από την έλλειψη αποτελεσματικών θεραπειών ίδρυσε το Polyarthritis Research Association το 1989. To 2006 η οικογένεια δώρισε στο ίδρυμα 4 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει μη κερδοσκοπικός οργανισμός, προκειμένου να συμβάλλει στην χρηματοδότηση της έρευνας, με την ελπίδα να βρεθούν καινοτόμες θεραπείες. Δουλεύει επίσης για την αύξηση του κοινού που ευαισθητοποιείται σχετικά με την αρθρίτιδα, τον τρόπο πρόληψης ορισμένων ασθενειών καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια μέσω της τακτικής επικοινωνίας εκστρατείες και ειδικές εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Το Arthritis Foundation πλέον, η κορυφαία ιδιωτική πρωτοβουλία στην Γαλλία, με πολύ μεγάλα ονόματα Ευρωπαίων ερευνητών στον τομέα της αρθρίτιδας και ένα επιστημονικό συμβούλιο που έχει κάνει πολλά βήματα, ωστόσο όμως δεν έχουν βρεθεί ακόμα θεραπείες για όλους.

Και μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνδέσει τις ρευματικές ασθένειες με τους ηλικιωμένους, όμως η αρθρίτιδα μπορεί να “χτυπήσει” ακόμα και νεογέννητα, παιδιά, εφήβους και νέους. Συγκεκριμένα η μέση ηλικία εμφάνισης της είναι τα 36 χρόνια.

Αυτές οι ασθένειες προκαλούν ταλαιπωρία, μη αναστρέψιμες παραμορφώσεις και με την πάροδο του χρόνου, μεγαλύτερες αναπηρίες που συχνά οδηγούν σε κοινωνική απομόνωση.

Clarins
Clarins

Δεν υπάρχουν πραγματικά αποτελεσματικές θεραπείες και τα αναλγητικά και μυοχαλαρωτικά δεν βοηθούν οριστικά στην αντιμετώπιση του πόνου.

Το Ίδρυμα Κατά της Αρθρίτιδας εγκαινιάζει μια διεθνή πρόσκληση για έρευνα. Η Clarins έχει ως στόχο να αποδείξει κατά πόσο οι εξωτερικοί παράγοντες και το περιβάλλον συνδέονται με αυτές τις ασθένειες και δημιουργεί προϊόντα για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης και τις ελεύθερες ρίζες.

Το Tonic Body Oil Treatment, ένα από τα πρώτα προϊόντα της Clarins και από τότε συνεχίζει να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, με σύνθεση από εκχυλίσματα εκατό τοις εκατό φυσικής προέλευσης, άγρια μέντα που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας, τονώνει το δέρμα και ενισχύει το σώμα. Ιδανικό για καθημερνή περιποίηση αλλά και για εγκύους και για άτομα που βρίσκονται σε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Για κάθε Tonic Body Oil Treatment που πωλείται η Clarins δίνει ένα ποσό για την χρηματοδότηση της έρευνας κατά της αρθρίτιδας και δεσμεύεται να κάνει τη ζωή πιο όμορφη, για όλους.

Clarins
Clarins