Kαθαρά μαλλιά από τη ρίζα και ενυδατωμένες άκρες, με τη νέα σειρά Le Petit Marseillais® | 0 bovary.gr
Kαθαρά μαλλιά από τη ρίζα και ενυδατωμένες άκρες, με τη νέα σειρά Le Petit Marseillais® | 0 bovary.gr
16|11|2017 13:42
SHARE
ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Kαθαρά μαλλιά από τη ρίζα και ενυδατωμένες άκρες, με τη νέα σειρά Le Petit Marseillais®


Νοέμβριος 2017. Εμπνευσμένο από τη φύση, το Le Petit Marseillais® δημιούργησε μία νέα συνταγή ιδανική για λιπαρά μαλλιά ή μαλλιά με τάση λιπαρότητας, με Λευκή Άργιλο και Aloe Vera.

Με τη δύναμη της φύσης, η νέα σειρά προϊόντων στοχεύει στο βαθύ καθαρισμό της ρίζας και στην απαλότητα και ενυδάτωση των άκρων της τρίχας.  

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος και οι εναλλαγές της θερμοκρασίας είναι οι κυριότεροι παράγοντες που συντελούν στη μη υγιή, θαμπή όψη των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο λιπαρά. Χάρη στη νέα σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκε από φυσικά συστατικά της φύσης, τα μαλλιά καθαρίζονται σε βάθος, από τη ρίζα έως τις άκρες.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ & ALOE VERA ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Το Le Petit Marseillais® συνδυάζοντας τα κατάλληλα φυσικά συστατικά, δημιούργησε μία νέα σειρά προϊόντων, η οποία συμβάλλει στη μείωση της λιπαρότητας των μαλλιών και τα διατηρεί ανάλαφρα και ενυδατωμένα. Η Λευκή Άργιλος και η Aloe Vera, συνδυάζονται με έναν μοναδικό τρόπο. 
Η Λευκή Άργιλος είναι ένα μαλακό, ιζηματογενές πέτρωμα πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι γνωστή για τις ιδιότητες καθαρισμού και την ικανότητα απορρόφησης. Η ευεργετική της ιδιότητα αναγνωρίστηκε από τους Αιγύπτιους και σήμερα χρησιμοποιείται σε διάφορα προϊόντα ομορφιάς. 
Από την άλλη μεριά, η Aloe Vera είναι γνωστή για την ευεργετική και καταπραϋντική της δύναμη αλλά και για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες, ενώ θεωρείται φυτό με ισχυρή δράση κατά της γήρανσης της επιδερμίδας. Με την εφαρμογή στα μαλλιά η τρίχα γίνεται πιο λαμπερή και απαλή με μεταξένια όψη.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ!

Με πρωταρχικό στόχο τον βαθύ καθαρισμό των μαλλιών από τη ρίζα τους, το Le Petit Marseillais® προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για τα λιπαρά μαλλιά. Όλα τα προϊόντα της σειράς, χαρίζουν στα μαλλιά ένα ελαφρύ και αναζωογονητικό άρωμα, ενώ οι άκρες παραμένουν απαλές και ενυδατωμένες. 
Το  Σαμπουάν για λιπαρά ή με τάση λιπαρότητας μαλλιά με Λευκή Άργιλο & Aloe Vera, χάρη στα συστατικά του, ενυδατώνει τα μαλλιά και τα βοηθάει να παραμείνουν καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 
Εφαρμόστε το σαμπουάν στα μαλλιά σας, κάντε ένα απαλό μασάζ στις ρίζες και ξεβγάλτε το με άφθονο νερό. Τα μαλλιά καθαρίζουν σε βάθος, ενώ η κρεμώδης υφή του θα τους προσφέρει απαλή φροντίδα και δεν θα τα βαρύνει.  

Για ολοκληρωμένη φροντίδα, χρησιμοποιήστε την Κρέμα Μαλλιών για λιπαρά ή με τάση λιπαρότητας μαλλιά, με Λευκή Άργιλο & Aloe Vera η οποία βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών, χαρίζοντάς τους μία αίσθηση φρεσκάδας. Η κρεμώδης υφή ενυδατώνει τις άκρες, χωρίς να τις βαραίνει, χαρίζοντάς μεταξένια όψη στα μαλλιά σας.  
Εφαρμόστε την κρέμα μαλλιών μετά το σαμπουάν κατά μήκος των μαλλιών σας και κάντε μασάζ στις άκρες. Αφήστε τη να δράσει για 1 λεπτό και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
Η κρέμα μαλλιών προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας μετά τη χρήση της.

Κλείστε τα μάτια και νιώστε τη δύναμη της Λευκής Αργίλου και της Aloe Vera στα μαλλιά σας, με τη νέα σειρά Le Petit Marseillais® για λιπαρά ή τάση λιπαρότητας μαλλιά.