Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
08|12|2017 18:16
SHARE
VIKTOR & ROLF

Τα νέα υπέροχα αρώματα για εκείνη και εκείνον από τoυς Viktor & Rolf


To πιο εκλεπτυσμένο και θηλυκό άρωμα, η γνωστή και πολυαγαπημένη μας έκρηξη λουλουδιών επιστρέφουν ανανεωμένα για τις γιορτές και μας ξεσηκώνουν.

Αντλώντας έμπνευση από την ανατρεπτική, θεατρική και couture διάθεση τους,οι Viktor&Rolf ξαφνιάζουν και σκορπίζουν τη χαρά για άλλη μια φορά όπως κάθε Χριστούγεννα. Το ντελικάτο άρωμα αυτές τις γιορτές αλλάζει και ανανεώνεται για να γιορτάσει μαζί με εσάς.

Ακόμα το ανδρικό Spicebomb πικάντικο και αρρενωπό απευθύνεται σε κάθε γνήσιο αρσενικό. Οι συσκευασία σε μοντέρνα γραμμή και sporty αισθητική, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της που παραπέμπει σε χειροβομβίδα έτοιμη να σκάσει και να ξεχυθούν οι νότες των αρωμάτων.

Mε έμπνευση από τον μαγικό τους κόσμο, πειραματίζονται με το βίντεο της καμπάνιας, σχεδιάζουν εορταστικές συσκευασίες των εμβληματικών τους αρωμάτων, κι όλα αυτά υπό το φως των κεριών.

Στο animation video εισβάλλουμε μέσα σε ένα γιορτινά στολισμένο σπίτι μέσα στην νύχτα. Βρισκόμαστε στη σάλα όπου δεσπόζει ένα πανύψηλο δέντρο σε ροζ χρώμα, με αμέτρητα δώρα να περιμένουν στην βάση του και το μεγάλο τζάκι, όπου εκεί ξετυλίγεται μπροστά μας ένα μικρό παραμύθι. Τα δώρα κάτω από το δέντρο ζωντανεύουν και όλα γύρω στον χώρο παίρνουν μια ροζ απόχρωση καθώς σφραγίζονται με το signature βουλοκέρι τα κουτιά με τα πολύτιμα αρώματα Viktor & Rolf.