shutterstock
shutterstock
21|12|2017 14:26
SHARE
LIPSTICK

Το πιο δημοφιλές lipstick αυτή τη στιγμή κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ


Ποιος είπε ότι για να έχετε ένα ολοκληρωμένο και άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ πρέπει πάντα να επενδύετε σε πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς; 

Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Οι περισσότερες γνωρίζουμε τα βασικά, αλλά φυσικά υπάρχουν και οι εκτός ανταγωνισμού περιπτώσεις. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες που κατέχουν το «άθλημα» χωρίς καν να είναι επαγγελματίες.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, αλλά εν πάσει περιπτώση, για να πετύχει μια γυναίκα ένα εντυπωσιακό και άψογο αποτέλεσμα στο σπίτι απαιτεί να αφιερώσει λίγο χρόνο παραπάνω μπροστά από τον καθρέφτη. Κι ενώ το περιποιημένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας μακιγιάζ είναι άξιο επευφημιών, την ίδια στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο ανακουφιστικό και πρακτικό από το να έχετε βρει τρόπους και βασικά, τα κατάλληλα προϊόντα με τα οποία να καταφέρνετε να κάνετε το καθημερινό σας μακιγιάζ γρήγορα, σχεδόν μηχανικά.

Ένα από αυτά είναι και τα lip stick χειλιών σε nude αποχρώσεις τα οποία δεν χρειάζονται ιδιαίτερη επιμέλεια στην εφαρμογή τους, αλλά μπορούν να δώσουν ένα πολύ γεμάτο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Pinterest, το τοπ προϊόν στο μακιγιάζ χειλιών αυτή τη στιγμή είναι το lipstick Lip Paints της L'Oreal από την σειρά προιόντων μακιγιάζ, Infaillible. Χάρη στην πρακτική του συσκευασία απλώνεται εύκολα. 

Όσο για το χρώμα, αφήνει μια διακριτική λάμψη με vinyl υφή. Η πιο διαδεδομένη απόχρωση είναι αυτή που ακούει στο όνομα Spicy Blush, μια ροζ απόχρωση η οποία ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών. 

Εδώ στο Bovary, αφού κάναμε την έρευνα μας, ανακαλύψαμε ότι η συγκεκριμένη απόχρωση δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά. Υπάρχουν όμως nude αποχρώσεις της ίδιας σειράς (τόσο στη laquer, όσο και στη matte εκδοχή τους) οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε τύπο και απόχρωση επιδερμίδας και μπορούν να δώσουν στα χείλη σας ένα πολύ φρέσκο και, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην ομορφιά, αποτέλεσμα.

Όσο για την τιμή τους έχει διαμορφωθεί γύρω στα 9 ευρώ και κάτι, ανάλογα το κατάστημα από την οποία θα το προμηθευτείτε.