Η Μάργκοτ Ρόμπι αγνώριστη για ένα ρόλο -Με πολλά κιλά, άλλο πρόσωπο | 0 bovary.gr
Η Μάργκοτ Ρόμπι αγνώριστη για ένα ρόλο -Με πολλά κιλά, άλλο πρόσωπο | 0 bovary.gr
ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΟΛΟ

Η Μάργκοτ Ρόμπι αγνώριστη για ένα ρόλο -Με πολλά κιλά, άλλο πρόσωπο


Πίσω στη δεκαετία του '90 και σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ μας γυρνάει μέσα από τον νέο της ρόλο η Μαργκότ Ρόμπι.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Τόνια Χάρντινγκ, την Αμερικανή πρωταθλήτρια, που έβαλε μπράβο να σπάσει τα πόδια της αντιπάλου της.

Η Μαργκότ Ρόμπι εθεάθη με εντελώς διαφορετικό λουκ απ' ότι την έχουμε συνηθίσει στα γυρίσματα της ταινίας «I, Tonya». Πιο γεμάτη χάρη σε ειδικό κοστούμι για να μοιάζει στην Χάρντινγκ, με κατσαρά μαλλιά, ψηλόμεσο τζιν και πουλόβερ για να θυμίζει τα '90s, η σταρ δείχνει να έχει γίνει ένα με τον ρόλο.

 

Η ταινία θα παρουσιάζει την ζωή της Τόνια Χάρντινγκ και του συζύγου της Τζεφ Γκίλοουλι, τότε που προκάλεσαν σάλο στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Ηταν 6 Ιανουαρίου του 1994, στα πλαίσια του αμερικανικού πρωταθλήματος στο Ντιτρόιτ, όταν η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, Νάνσι Κέριγκαν, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα. Ο Σέιν Σταντ κρατώντας ένα αστυνομικό γκλοπ στα χέρια, πλησίασε την αθλήτρια, που μόλις είχε τελειώσει την προπόνησή της και την χτύπησε στο πόδι προσπαθώντας να το σπάσει.

Η Κέριγκαν πεσμένη στο έδαφος με κλάματα αναρωτιέται «Γιατί, γιατί, γιατί», μέχρι που ο πατέρας της να την σηκώσει τραυματισμένη και να την μεταφέρει στα αποδυτήρια.

 

 

Μέρες μετά την επίθεση οι αρχές ανακάλυψαν πως ο σύζυγος της Χάρντινγκ, Τζεφ Γκίλοουλι, είχε δώσει εντολή για να σπάσουν τα πόδια της Κέριγκαν.

Γκιλόουλι και Σταντ φυλακίστηκαν, ενώ η Χάρντινγκ τιμωρήθηκε με 500 ώρες κοινωνικό έργο και πρόστιμο 160.000 δολαρίων.

Η Τόνια Χάρντινγκ

 

Η Νάνσι Κέριγκαν

 

Ο Τζεφ Γκίλοουλι