Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993  | 0 bovary.gr
Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993 | 0 bovary.gr
04|12|2017 13:30
SHARE
ΡΕΤΡΟ ΘΡΟΟΥΜΠΑΚ

Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993


Το Star Channel άρχισε να εκπέμπει στις 4 Δεκεμβρίου του 1993, δηλαδή πριν από 24 χρόνια. Και αν για κάποιους αυτό ήταν «μόλις χθες», για άλλους έχει περάσει μια ζωή.

Η εκπομπή του καναλιού γινόταν από τα κεντρικά του στούντιο στον Ταύρο Αττικής, μέσα από την συχνότητα του Καναλιού 29. Πάντα με την καθοδήγηση του Νίκου Μαστοράκη, ο οποίος οραματίστηκε ένα ιδιωτικό κανάλι, με πλούσιο περιεχόμενο, αλλά και καινοτόμες εκπομπές, πολύ glam, talk shows, ξένες σειρές, ταινίες, παιδικά, μαγκαζίνο μόδας και δελτία ειδήσεων. 

Ο ίδιος ο Νίκος Μαστοράκης, μέσα από την εκπομπή του «Πρεμιέρα» έκανε μια φαντασμαγορική -για τα δεδομένα της εποχής- παρουσίαση με όλο το πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και τις εγκαταστάσεις καθώς και backstage υλικό. 

Η εκπομπή είναι ένα διαμάντι από το παρελθόν, τόσο για τα πρόσωπα που εμφανίζονται, ξεκινάει με Κωνσταντίνο Τζούμα, Τζένη Μπαλατσινού και Εύη Παπαδάκη, Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Τουρνά και Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Φιλίπα Μάθιους και πλήθος καλεσμένων, οι οποίοι μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του blue box, πολλές από τις εκπομπές χρησιμοποιούσαν εξωτικά background, με χρώμα, λογότυπα και 3d animation, ακριβώς όπως πρόσταζε το τηλεοπτικό τοπίο.

Απολαύστε τα δύο βίντεο-διαμαντάκια, τα οποία βρήκαμε στο κανάλι YouTube του Νίκου Μαστοράκη