@Roger Vivier
@Roger Vivier
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

«Ποιo είναι το κατάλληλο νυφικό παπούτσι για το νυφικό μου;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Από εβδομάδα σε εβδομάδα προσπαθώ να απαντώ όσο πιο μεστά στις ερωτήσεις σας αλλά και να δίνω την σωστή υπόσταση στα ρούχα.

Πρώτα, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος και η καλοσύνη που τον διέπει. Το κάθε ρούχο είναι ένα απλό πανί μετά από λίγο πάνω σε ένα άνθρωπο χωρίς χάρες.

Όσο και να προσπαθούμε να μοιάσουμε σε πρότυπα αγοράζοντας κάτι κοντά σε αυτό που φόρεσαν, να ξέρεις ότι κατά βάθος «αγοράζουμε» την αύρα τους και την χάρη τους.

Πόσες φορές ένα ρούχο έγινε 100 φορές πιο όμορφο όταν το φόρεσες με χαμόγελο;

Και πόσες άλλες αγόρασες κάτι ακριβό που τόσο λαχταρούσες αλλά δεν ήσουν ο εαυτός σου;

Γι' αυτό First the Girl, then the clothes!

  • Καλησπέρα! Χρειάζομαι βοήθεια! Νυφικό παπούτσι... Στυλ... Xρώμα ...Παντρεύομαι 26/5 στη Θεσσαλονίκη. Όσο για το νυφικό μου...  Η ποδιά βγαίνει και από μέσα είναι στενό φόρεμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το νυφικό το βρίσκω απλά καταπληκτικό, το ότι φεύγει η ποδιά και γίνεται στενό φόρεμα! Είναι απλά υπέροχο και τα συγχαρητήριά μου για τον γάμο!

Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε μια αγαπημένη ομάδα! Επειδή το νυφικό είναι τόσο αριστοκρατικό δεν θα έβλεπα κάτι σε ανοιχτό... Κλειστό και πριγκιπικό θα ήταν υπέροχο.

 

 

 

Το συγκεκριμένο έχει και την αισθητική μιας άλλης εποχής. Με δύο διαφορετικά ύψη τακουνιών για να μπορέσεις να χορέψεις μετά. Σαν παπούτσι είναι διαχρονικό -και όσο και grande αν φαίνεται τόσο μετά τον γάμο θα το έβλεπα και με ένα απλό φόρεμα για ποτό κάπου όμορφα.

Mπορείς να το βρεις εδώ.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο  ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το  I have nothing to wear 

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά

Διαβάστε επίσης: Ποια παπούτσια είναι ιδανικά για το γραφείο; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά