Πώς να φορέσεις τα αθλητικά μποτάκια χωρίς να δείχνουν παιδικά | 0 bovary.gr
Πώς να φορέσεις τα αθλητικά μποτάκια χωρίς να δείχνουν παιδικά | 0 bovary.gr
HIGH TOP SNEAKERS

Πώς να φορέσεις τα αθλητικά μποτάκια χωρίς να δείχνουν παιδικά


Το 1917 η Converse παρουσίασε το παπούτσι μπάσκετ All Star, το πρώτο ψηλό πάνινο παπούτσι στον κόσμο.

Έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια και αυτή η σιλουέτα παραμένει τόσο επίκαιρη όσο ποτέ.

Τα πάνινα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλo είναι διαχρονικά μοντέρνα και stylish,ενώ μας γυρνούν δεκαετίες πίσω με τον cool και ρετρό χαρακτήρα τους. Έκτοτε οι πιο μεγάλοι σχεδιαστές αλλά και sport brands δημιούργησαν τα δικά τους high top sneakers. Είναι τόσο δροσερά και νεανικά που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πώς να τα φορέσουμε χωρίς να μοιάζουμε παιδιά.

Και μπορεί το αντίστοιχο χαμηλό all star και κάθε άλλο χαμηλό sneaker να δείχνει πολύ πιο ευέλικτο και ευκολοφόρετο, τα high top ωστόσο μας προβληματίζουν. Aν κι εσείς θέλατε να τα υιοθετήσατε αλλά διστάζατε, εμείς είμαστε εδώ.

Με την άνοδο της τάσης athleisure τα τελευταία χρόνια είναι σίγουρο πως κι εσείς έχετε πάνω από ένα ζευγάρι αθλητικά στην ντουλάπα σας, τα οποία συνδυάζετε με floral φορέματα, τζιν παντελόνια και culottes και σχεδόν κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Τα ψηλά sneakers αποτελούν μια πρόκληση. Οχι μόνο για τo εφηβικό ύφος τους αλλά και για τον κίνδυνο να μας αφαιρέσουν ύψος μιας και σταματούν στον αστράγαλο. Challenge accepted.

Για να σας βοηθήσουμε, εντοπίσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας γυναίκες στη βιομηχανία, της μόδας με πολύ στιλ που το κάνουν να δείχνει πραγματικά εύκολο.

Τα κορίτσια της μόδας τα φορούν με μάξι αέρινα φορέματα, φαρδιά σούπερ sporty παντελόνια, αλλά και τζιν. Αν σας λείπει ύψος αποφύγετε να βάλετε το παντελόνι από μέσα, όπως και τις κοντές φούστες ή σορτς.

Τέλος οι κάλτσες στο ίδιο χρώμα με τα αθλητικά σας μπορούν να «συνδέσουν» τα κομμάτια του λουκ με τον καλύτερο τρόπο.

 Δοκιμάστε τα!