15|04|2017 20:47
SHARE
BRALETTE

Πώς να βάλεις το bralette (το δαντελένιο τοπ-σουτιέν) χωρίς να μοιάζεις με έφηβη


Bralette. Eνας νέος τύπος εσωρούχου, που στην εποχή των crop tops και του layering γίνεται ρούχο και μάλιστα, αν συνδυαστεί κατάλληλα, γίνεται το ρούχο-κλειδί που δίνει στιλ, μεταμορφώνει και χαρακτηρίζει ένα λουκ. 

Ουσιαστικά το bralette δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σουτιέν τριγωνικό αλλά φαρδύ, χωρίς μπανέλες, φτιαγμένο όλο από δαντέλα. 

Στην αγορά θα το βρεις σε διάφορα σχέδια (από κάποια που παραπέμπουν περισσότερο σε σουτιέν μέχρι άλλα που παραπέμπουν περισσότερο σε τοπ) και χρώματα, τόσο σε μαγαζιά εσωρούχων, όσο και σε μαγαζιά ρούχων.

Θεωρείται κομμάτι κλειδί γιατί έχοντας ένα δυο bralette μπορείς να... μεταμορφώσεις την ντουλάπα σου. 

Αν γίνεις λίγο πιο παρατηρητική στο δρόμο, θα δεις όλες τις fashionistas και όχι μόνο να το φορούν, σε απίθανους συνδυασμούς. 

Αν θες και εσύ να ντιράψεις το λουκ αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς θα φορέσεις το bralette, τότε ρίξε μια ματιά στους παρακάτω συνδυασμούς. Αποτελούν έναν ασφαλή οδηγό, έτσι ώστε αν το τολμήσεις, να μην μοιάζεις ντυμένη σαν έφηβη:
 

  • Κάτω από κάτι σιθρού

Ναι μπορεί ένα μπλουζάκι ή ένα φόρεμα που είναι λίγο σιθρού να θεωρείς ότι πηγαίνει καλύτερα με ένα κορμάκι, ωστόσο το bralette θα κάνει το συνδυασμό πιο fashion. Αν μια έντονη αντίθεση στο layering bralette και μπλούζας (φορέματος) σου φαίνεται τολμηρή επιλογή τότε παίξε με ένα safe συνδυασμό είτε μαύρο με μαύρο, είτε μεταξύ nude, γκρι και λευκών αποχρώσεων. Φυσικά, όταν λέμε σιθρού εννοούμε και τα κεντητά ή δαντελένια ρούχα... 

 

  • Με τοπ με V

Θα το έχεις δει ήδη, αλλά το καλοκαίρι θα το δεις ακόμη πέρισσότερο. Τοπ με V και από μέσα να βγαίνει διακριτικά μια... δαντέλα. Για τους χρωματικούς συνδυασμούς τοπ και bralette εσύ αποφασίζεις. Ο στόχος, πάντως, είναι καθώς το bralette βγαίνει έξω από το τοπ να κάνει λίγο πιο σέξι το λουκ χωρίς όμως να είναι κραυγαλέο. 

 

  • Με οτιδήποτε ξώπλατο

Από τα πουλόβερ με την ανοιχτή και χαλαρή λαιμόκοψη που πέφτουν ελαφριά προς τα πίσω και αφήνουν μεγάλο μέρος της πλάτης ακάλυπτο, μέχρι και οποιαδήποτε άλλη μπλούζα ή φόρεμα με χαλαρή ανοιχτή πλάτη, το bralette, η πίσω του όψη συγεκριμένα, θα αποτελεί την πιο παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια του ντυσίματος. 

 

  • Με πουκάμισο

Οπως και με τα τοπ με V έτσι και με τα πουκάμισα, το bralette είναι ιδανικό για να γίνει το layering  που θα χαρίσει και στιλ και θα  κάνει το ντύσιμο και πιο σέξι και πιο παιχνιδιάρικο. 

 

  • Με ένα μπλέιζερ

Μόνο για τολμηρές και όσες έχου διάθεση για μια σέξι αλλά ταυτόχρονα κλασάτη εμφάνιση. Βάλτε το bralette σας, απαραίτητα σε μαύρο χρώμα, μαζί με το μεσάτο μπλέιζέρ σας, το τζιν σας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.