Shutterstock
Shutterstock
FALL PRINTS

Αυτά είναι τα prints που πρέπει να εντάξεις στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα


Ξέρουμε ήδη τις τάσεις για την επόμενη σεζόν αυτό όμως που μας απασχολεί είναι τι φοράμε την κάθε μέρα και πως θα λύσουμε το αιώνιο πρόβλημα που λέγεται “τι να φορέσω πάλι σήμερα”.

Η απάντηση μας είναι prints! Πολύ σωστά τα πριντς είναι ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις τις τελευταίες σεζόν και κυριαρχούν στις πασαρέλες αλλά και στο street style από όπου και αντλούμε αστείρευτη έμπνευση για τα δικά μας (και τα δικά σας) looks.

Αυτό που λατρεύουμε στα κομμάτια με prints και τυπώματα είναι πως μπορούν με μια κίνηση να μεταμορφώσουν κάθε σύνολο και να το κάνουν απίστευτα ενδιαφέρον. Κι αν θέλετε κι εσείς να είστε στιλάτες και να δείχνετε γνήσιες trendsetters τότε ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα για να τσεκάρετε αν υπάρχουν αυτά τα 5 prints που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Αν όχι ανακαλύψτε τα και εντάξτε τα στην γκαρνταρόμπα σας αυτό το φθινόπωρο για κομψά και ενημερωμένα outfits με χαρακτήρα.

1 Καρό

Οι ονομασίες του πολλές και διαφορετικές. Αυτήν την σεζόν το check έρχεται στο προσκήνιο. Δανειζόματε από την ανδρική γκαρνταρόμπα καρό blazer, ημίπαλτα, φούστες και παντελόνια και υιοθετούμε ένα σοφιστικέ attitude σαν άλλες Παριζιάνες.

2 Φθινοπωρινά Florals

Τα φλόραλ μοτίβα είναι διαχρινικά κομψά και απόλυτα θηλυκά. Κοιτώντας τα σου έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις και vintage μυρωδιές από αρώματα που φορούσε η μαμά και η θεία σου. Φέτος θα τα δούμε σε πιο dark αποχρώσεις, βουργουνδί, καφέ, σκούρα μπλε και ζεστά πορτοκαλί.

3 Τα animal prints αλλιώς

Φέτος όταν λέμε animal print δεν εννοούμε αποκλειστικά τις απομιμήσεις των δερμάτων ζώων όπως το λεοπάρ, το κροκό και snake skin, αλλά μέσα σε αυτά προστίθενται και οι απεικονίσεις τους. Ζωγραφισμένες ή ακόμα και κεντημένες τίγρεις σαν αυτές του οίκου Gucci, πάνω σε τζάκετ, φούτερ και αξεσουάρ είναι hot και πολύ stylish.

4 Polka Dots

Δηλαδή πουά. Μικρά αλλά και μεγάλα και εντυπωσιακά κυρίως σε ασπρόμαυρο τώρα συνδυάζονται με άλλα σχέδια (το λεγόμενο print blocking) και συνθέτουν μοντέρνα και νεανικά outfits.

5 Παραλλαγή

Το καμουφλάζ όπως όλες οι χακί αποχρώσεις είναι ιδανικό για στρατιωτικό στυλ αλλά και εμφανίσεις με 90s grunge αισθητική.