shutterstock.com
shutterstock.com
ON BEAUTY

Τα μυστικά ομορφιάς της Σαρλίζ Θερόν


Μητέρα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακτιβίστρια και πρόσωπο στις καμπάνιες του Οίκου Dior, η Σαρλίζ Θέρον έχει ήδη ένα σωρό πράγματα για να ασχοληθεί και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε, πως μια γυναίκα με μια τόσο περίπλοκη και busy καθημερινότητα, είναι δυνατό να ακολουθεί και μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς;

Κι όμως, παρά τις δεκάδες υποχρεώσεις της, η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που πιστά εφαρμόζει, προκειμένου να διατηρείται πάντα νέα, λαμπερή και φρέσκια.

  • Δέρμα

Εξαιτίας της μητρότητας, η Σαρλίζ έχει προσαρμόσει τις ώρες που αφιερώνει στη φροντίδα της επιδερμίδας της, στις ανάγκες των παιδιών. Έτσι, ασχολείται με την περιποίηση κυρίως τη νύχτα, πριν τον ύπνο και ομολογεί συχνά πως ένας από τους εφιάλτες της είναι να μην κάνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα απολέπιση. Επίσης, η ενυδατική είναι σύμμαχος της για την υγεία του δέρματος και χρησιμοποιεί πάντα κρέμες που τα συστατικά τους αρμόζουν και στις καιρικές συνθήκες.

  • Νεσεσέρ

Ανοίγοντας κανείς το νεσεσέρ της σταρ θα βρει οπωσδήποτε ένα lip balm και ένα αντηλιακό, το οποίο παραδέχεται πως φορά καθημερινά τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα. Την ίδια συνήθεια προσπαθεί να καθιερώσει και στα παιδιά της, ώστε να προστατεύονται από τον ήλιο και να προλάβουν τις συνέπειες.

  • Μαλλιά

Προτιμάει τα κλασικά χτενίσματα και κουρέματα, ενώ αν έχεις παρακολουθήσει την πορεία της μέσα στα χρόνια, δεν διστάζει να πει “ναι” σε αλλαγές. Επειδή ακριβώς δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα hair trends και δεν τα ακολουθεί φανατικά, θα τη δεις πολλές φορές ακόμα και με άβαφη ρίζα!

  • Οι αμαρτίες

Πιάσαμε τη Σαρλίζ στα πράσα! Η αμαρτία στην οποία συχνά υποκύπτει; Παραβλέπει το ντεμακιγιάζ και πέφτει για ύπνο. Μια καταστροφική συνήθεια, που όμως δικαιολογεί εξαιτίας του φόρτου εργασίας και της κόπωσης.