Ετσι παραμένει νέα η Μισέλ Ομπάμα -Η κρέμα που της χάρισε η Κέιτ Μίντλετον | 0 bovary.gr
Ετσι παραμένει νέα η Μισέλ Ομπάμα -Η κρέμα που της χάρισε η Κέιτ Μίντλετον | 0 bovary.gr
CELEBRITY SECRETS

Ετσι παραμένει νέα η Μισέλ Ομπάμα -Η κρέμα που της χάρισε η Κέιτ Μίντλετον


Η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής αποδεικνύουν ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, συζητούν και μοιράζονται όπως όλες οι γυναίκες μυστικά και συμβουλές ομορφιάς.

Ετσι, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Celebrity Style ο make up artist της Μισέλ Ομπάμα, Καρλ Ρέι, αποκάλυψε το πολύτιμο μυστικό, που η Κέιτ έδωσε πριν 8 χρόνια στην Πρώτη Κυρία της Αμερικής σε συνάντηση τους και εκείνη το κρατάει σαν φυλαχτό, καθώς της χαρίζει λάμψη και νεανική όψη.

Η Μισέλ, που πέρασε αυτά τα χρόνια στο Λευκό Οίκο και αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του ρόλου της ως σύζυγος του ισχυρότερου ανθρώπου στον πλανήτη, φαίνεται σαν να μην έχει μεγαλώσει καθόλου, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα όλο και ασπρίζει.

Το μυστικό της 52χρονης Μισέλ είναι το Biotulin Supreme Skin Gel, «βιολογικό μπότοξ» που δεν εφαρμόζεται με ένεση και το χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον μακιγιέρ Καρ Ρέι, σε τακτική βάση.

 

 

Το αποτέλεσμα του είναι εντυπωσιακό, αφού κατά ένα μαγικό τρόπο απαλύνει τις ρυτίδες και κοστίζει 54 δολάρια, δηλαδή περίπου 60 ευρώ!

Το τζελ περιέχει ένα φυσικό τοπικό αναισθητικό, το οποίο εξάγεται από το φυτό oleracea Acmella και έχει την ιδιότητα να μειώνει τις συσπάσεις των μυών και έτσι, χαλαρώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου γύρω από τα μάτια αλλά και ανάμεσα στα φρύδια.

Το άλλο θαυματουργό συστατικό του ακούει στο όνομα Imperata cylindrica, τα εκχυλίσματα του χόρτου που φυτρώνει σε ερήμους της Νοτίου Αφρικής. Το συστατικό αυτό ενυδατώνει βαθιά, ενώ το τρίτο στοιχείο του τζελ είναι το υαλουρονικό οξύ.

 

 

Το Biotulin Supreme Skin Gel δρα μια ώρα μετά την εφαρμογή και το αποτέλεσμα του διαρκεί έως 24 ώρες.

Ο ίδιος ο μακιγιέρ έχει στο παρελθόν αποκαλύψει ότι η Μισέλ Ομπάμα προτιμάει να διατηρεί μια απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, βασισμένη σε φυσικές μεθόδους, ενώ πίνει άφθονο νερό, ακολουθεί μια καλή και υγιεινή διατροφή και κοιμάται αρκετά.