19|09|2016 15:51
SHARE
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ

Αυτό είναι το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα


Ένα από τα αγαπημένα υλικά των μεγάλων σχεδιαστών μόδας είναι το δέρμα, γιατί με αυτό φτιάχντονται διαχρονικά κομμάτια, μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και φυσικά είναι πάντα in fashion.

Το δερμάτινο τζάκετ,  αποτελεί αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο statement  εδώ και πολλά χρόνια και για αυτό αξίζει να επενδύσουμε σε ένα καλό δερμάτινο μπουφάν-σακάκι ανεξάρτητα την ηλικία και τις τάσεις της μόδας αφού οι τρόποι που μπορούμε να το φορέσουμε πραγματικά θα μας αποζημιώσουν ...

Το δερμάτινο είναι ροκ, είναι μηχανόβιο είναι πανκ, είναι κλασσικό, φίνο και ρομαντικό και επιμένει να μη φεύγει από τις ντουλάπες μας. Και όχι μόνο, αφού ξαναέρχεται και επαναπροσδιορίζεται συνέχεια με πιο κομψούς τρόπους και σε περισσότερα χρώματα, προσθέτοντας πόντους στο στιλ μας και βγάζοντας μας ασπροπρόσωπες.

Το δερμάτινο τζάκερ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ ακόμα και σε πολύ βραδινές εμφανίσεις και να απογειώσει το στιλ μας.

Τα δερμάτινα μπουφάν δικαίως λοιπόν αποτελούν την αδυναμία των περισσότερων γυναικών και fashion bloggers, γιατί δίνουν ένα σοφιστικέ και κομψό αέρα και στο πιο απλό καθημερινό μας ντύσιμο. Πώς λοιπόν να μην τα αγαπάμε και να θέλουμε στη συλλογή μας όλα τα χρώματα και σχέδια...