Tο εκπληκτικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου που μπήκε στη λίστα του Tatler με τα φορέματα της χρονιάς  | 0 bovary.gr
Tο εκπληκτικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου που μπήκε στη λίστα του Tatler με τα φορέματα της χρονιάς | 0 bovary.gr
07|01|2018 11:34
SHARE
MARY KATRANTZOU

Tο εκπληκτικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου που μπήκε στη λίστα του Tatler με τα φορέματα της χρονιάς


Για τη Μαίρη Κατράντζου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια στο εξωτερικό, έχει ντύσει τις πιο καλλίγραμμες σταρ του Χόλιγουντ, τις πιο επιδραστικές συζύγους πολιτικών και τις πιο ιδιότροπες κορυφαίες στον τομέα τους γυναίκες.

Δεν της έχουν δώσει άδικα τον τίτλο «Η Βασίλισσα του print». Τη στιγμή που οι περισσότερες τάσεις της μόδας διαμορφώνονται από τους χονδρέμπορους υφασμάτων, οι οποίοι «υπαγορεύουν» στους σχεδιαστές μόδας ποια υφάσματα θα πρέπει να αγοράσουν η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει τα δικά της prints. Όλα τα υφάσματαείναι δική της δημιουργία.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας θέλουν διακαώς να συμπεριλαμβάνουν τα εκπληκτικά σχέδια και prints της Κατράντζου στα editorial τους. 
Πριν από 2 ημέρες, ένα από τα πιο σημαντικά και παλαιά περιοδικά της Βρετανίας, το Tatler, επέλεξε τα 10 πιο ωραία φορέματα της χρονιάς, τα οποία και θα παρουσιάσει στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Mary Katrantzou, Μoschino, Dolce&Gabbana, Christopher Kane, Marchesa fashion, Delpozo, John Smedley knitwear, Maison Valentino, Temperley London, Roksanda Ilincic, φιγουράρουν στο video το οποίο ανέβασε το Tatler στο Instagram. 

 

 

Το εκπληκτικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου έχει print με μεγάλα λουλούδια σε βαθιές φούξια αποχρώσεις, πάνω σε έναν λαμπερό γκρι καμβά. Είναι μάξι, ενώ χαρακτηριστικό (όλης της καλοκαιρινής συλλογής της) είναι και το baloon άνοιγμα στο τελείωμά του.