Η νέα συλλογή της Αlexa Chung είναι «Φανταστική»! | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή της Αlexa Chung είναι «Φανταστική»! | 0 bovary.gr
ALEXA CHUNG

Η νέα συλλογή της Αlexa Chung είναι «Φανταστική»!


Η Alexa Chung μας καλεί σε ένα ακόμα ταξίδι στο δικό της στιλιστικό σύμπαν.

Η τρίτη της συλλογή μας οδηγεί σε μονοπάτια στα οποία η ίδια περιπλανήθηκε και έχουν κάτι από την φρεσκάδα του οράματός της.

Η Alexa βλέπει την μόδα ως όχημα εκφράσης των ιδεών της για τη ζωή.

Εμπνέεται από ό,τι συμβαίνει γύρω της και συναντά στα σχέδιά της παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Το 2018 βρίσκει την Alexa Chung με μια φανταστική συλλογή που τιτλοφορείται «Fantastic». Αλλωστε με αυτό τον τρόπο βλέπει τον κόσμο η Alexa: με τα φανταστικά «γυαλιά» της. Και τον κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό.

Το στιλ είναι περιπέτεια και μια πρόκληση. Ο εαυτός μας έχει πολλές, διαφορετικές, «κρυμμένες» εκδοχές και το ντύσιμο είναι το κατάλληλο μέσο για να εκφραστούν. Η τρίτη κατά σειρά συλλογή της Alexa έχει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στην πρώτη της συλλογή είδαμε να κυριαρχούν επιρροές από τη δεκαετία του 70, girly στοιχεία και χαλαρές γραμμες, color-blocking, μάξι φορέματα με prints, trench coats, βινύλ και leather. Στην δεύτερη συλλογή, tuxedo blazers, pin-stripped πουκάμισα, φλογερό κόκκινο, ρομαντισμός με βαθιά εσωτερικότητα και σιωπηλή θηλυκότητα ήταν τα στοιχεία που έδωσαν το δικό τους στίγμα.

Η τρίτη συλλογή έχει επιρροές από την «Britpop» κουλτούρα (και συγκροτήματα όπως οι Blur, oι Oasis και οι Suede).

 

Our new collection is ready to shop on ALEXACHUNG.COM and it’s called...... Fantastic! #fan #tastic #alexachung

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa (@alexachung) στις 10 Ιαν, 2018 στις 6:13 πμ PST

 

«Για μένα είναι σημαντικό να δημιουργώ κάτι που είναι επίκαιρο και διαχρονικό. Αυτή η συλλογή ενσωματώνει τη Brit Pop και μεταφράζει αυτό το δημιουργικό πνεύμα σε ρούχα για τη σημερινή γενιά» αναφέρει η σχεδιάστρια.

Το κοτλέ (μια τάση που επέστρεψε δυναμικά το 2017), graphic T-Shirts (μάλιστα η Alexa Chung φορά Τ-Shirt με λογότυπο Fantastic), hoodies και πουλόβερ, παλτό και τζιν boiler suit, miniskirts και θηλυκά φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες κυριαρχούν στην τρίτη συλλογή της σχεδιάστριας.