Shutterstock
Shutterstock
ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το βρήκαμε -Aυτό είναι το τέλειο outfit αεροδρομίου και το φόρεσε η Αλίσια Βικάντερ


Το λουκ του αεροδρομίου δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ταξιδεύοντας σε διαφορετικό τόπο θα συναντήσεις πιθανόν και διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Θέλεις λοιπόν ένα σύνολο με το οποίο θα νιώθεις απολύτως άνετα, ούτε θα κρυώνεις, ούτε θα ζεσταίνεσαι φορώντας το.

Επιπλέον είναι απαραίτητο τα ρούχα που θα επιλέξεις να σου δίνουν ελευθερία κινήσεων. Εκτός από όλα αυτά όμως θέλεις να δείχνεις chic και στιλάτη, όπως το κάνουν οι μεγαλύτερες σταρ.

Αυτή τη φορά ήταν η Alicia Vikander, η ηθοποιός που μας έδωσε έμπνευση και το σύνολό της αυτό που θα αντιγράψουμε στις επόμενες πτήσεις μας με αεροπλάνο. Η ηθοποιός απέδειξε πως ακόμα κι αν είσαι στον δρόμο για τις Χρυσές Σφαίρες μπορείς να δείχνεις υπέρκομψη μέσα στο πιο απλό σύνολο.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ζεστό πλεκτό πουλόβερ σε ιβουάρ απόχρωση με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στην πλέξη. Το συνδύασε με μαυρο, cropped τζιν παντελόνι με φθαρμένο τελείωμα και άνετα, μαλακά φλατ παπούτσια από σουέντ σε camel απόχρωση που τα κάνει να μοιάζουν luxurious.

Tην απλή αυτή εμφάνιση ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι, oversized κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το less is more και πως απλότητα σημαίνει κομψότητα. Το outfit της Alicia μας έκλεψε την καρδιά και βρήκαμε όλα τα κομμάτια για να το αντιγράψουμε!

Aν κι εσύ ετοιμάζεις μικρή απόδραση για το Σαββατοκύριακο, αυτό είναι το σύνολο που πρέπει να δοκιμάσεις!

Splashnews
Splashnews