Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
27|01|2018 10:27
SHARE
PRADA

Στη βιτρίνα της Prada στη Βουκουρεστίου είδαμε το πιο ωραίο παπούτσι της Άνοιξης


Σε λίγους μήνες, η πιο δροσερή εποχή του χρόνου θα φέρει άλλο αέρα στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Τα πανωφόρια θα γίνουν πιο ελαφριά, έντονα και λαμπερά χρώματα θα δημιουργούν γοητευτικούς συνδυασμούς, οι χειμερινές μπότες θα πάνε στην άκρη και τη θέση τους θα πάρουν τα παπούτσια που κάνουν τα βήματά μας πιο ανάλαφρα.

Οταν η άνοιξη εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα μας, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. Ο οίκος Prada έχει προβλέψει την ανάγκη των fashionista να φορέσουν κάτι εντελώς διαφορετικό αυτή την άνοιξη. Ετσι, σχεδίασε ένα παπούτσι με πρωτοποριακό σχέδιο, χρώματα που δεν μας προδίδουν ποτέ και τακούνι που μας κάνει να χαμογελάμε από άνεση.

Tα slingbacks είναι τα παπούτσια που και αυτή την άνοιξη θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μας προκαλούν για ξεκούραστες διαδρομές με στιλ.

Λευκό, μαύρο και ροζ είναι τα χρώματα που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν αυτό το παπούτσι απόλυτα σικ.

Τα δερμάτινα slingbacks του οίκου Prada μπορούν να συνδυαστούν με τζιν ή cigarette παντελόνι, ψηλόμεση φούστα, ένα αέρινο, ανοιξιάτικο φόρεμα ή με ό,τι άλλο θα κάνει την ημέρα σας πιο όμορφη.

Τα slingbacks του οίκου Prada -που φέρουν διακριτικά και το λογότυπό του- έχουν ήδη φορεθεί από γυναίκες που «έχουν λόγο» στο fashion κόσμο.

Οι εμφανίσεις μας την άνοιξη ζητούν το κάτι ξεχωριστό. Αυτό θα το βρούμε εκεί που γνωρίζουν καλά την τέχνη του στιλ...

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image