Splash News
Splash News
ROSIE HUNTINGTON

H Rosie Huntington φόρεσε το πιο κομψό πανωφόρι με χρώμα μέσα στον χειμώνα


Η Rosie Huntington-Whiteley είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες.

Με χιλιόμετρα στις πασαρέλες των πιο διάσημων και iconic οίκων, αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά και κεντρικό πρόσωπο σε πολλές μεγάλες καμπάνιες, από όταν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

Η Rosie φόρεσε και τα εντυπωσιακά φτερά αγγέλου στα show της Victoria’s Secret, ενώ συμμετείχε και σε ταινίες blockbusters, όπως το Mad Max: Fury Road. Μετά από όλα αυτά δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις πως εκτός από πανέμορφη είναι σίγουρα και πολύ επιτυχημένη.

Το διάσημο top model, είναι αρραβωνιασμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ, τον Jason Statham, με τον οποίο πριν μόλις λίγους μήνες απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

Η Ρόζι είναι επίσης ένα είδωλο του στιλ που μας εμπνέει πολύ συχνά με τις εμφανίσεις της. Κάνει πάντα πολύ κομψούς συνδυασμούς και μας ξυπνά την διάθεση για πειραματισμό.

Αυτήν την φορά το έκανε περπατώντας στην Νέα Υόρκη και φορώντας το πιο ιδιαίτερο Burberry πανωφόρι.

Splashnews
Splashnews

Φόρεσε έντονο χρώμα μέσα στο γκρίζο του χειμώνα και το έκανε με τον πιο fashionable τρόπο.

Επέλεξε ένα μακρύ γούνινο shearling πανωφόρι, σε έντονη γαλάζια απόχρωση. H γούνα της εκτός από την πιο ζωηρή απόχρωση με ποπ αισθητική φαίνεται και πολύ fluffy και ζεστή. Την συνδύασε με μαύρο vinyl παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο και λευκά pointed μποτάκια.

Σε ένα κατά τα άλλα μίνιμαλ σύνολο έδωσε ένταση με το τιρκουάζ παλτό της και εννοείται πως εντυπωσίασε. Ολοκλήρωσε το outfit με τετράγωνα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα σύγχρονο και στιλάτο, ενώ το πανωφόρι χαρίζει την απαραίτητη δόση χρώματος που χρειαζόμαστε για να φέρουμε λίγο πιο σύντομα την άνοιξη στα λουκ μας.

 

Splashnews
Splashnews